Diverse, Utile

Criterii esentiale in alegerea masinii de spalat

Ii spuneam acum ceva vreme unei cunostinte ca m-am saturat de faptul ca mereu trebuie sa imi repar masina de spalat . Ma intrebam de ce reparatiile trebuie facute atat de des, din moment ce e un model destul de bun. Dupa discutia avuta, mi-am dat seama de faptul ca de la inceput nu am reparat-o la cine trebuie. Nefiind reparata corect de prima data, masina a continuat sa se strice. Marea mea greseala a fost aceea ca nu am ales de la inceput firma potrivita pentru reparatii. Acum insa, pentru reparatii imi duc masina la cei de la Washservice.ro si ma bucur de faptul ca functioneaza foarte bine.

Cum i-am ales pe cei de la Wash Service? Am cautat un service pentru masini de spalat care sa aiba angajati profesionisti . Cineva mi i-a recomandat si am ales sa am incredere si eu in ei. Si nu am gresit. Cand ai de-a face cu profesionisti, se vede acest lucru in rezultatul final.

Cand i-am ales pe ei am tinut cont de preturile practicate si mi-am dat seama mai apoi ca raportul calitate-pret este unul perfect corect. Reparatia si-a meritat fiecare banut.

Cand i-am ales am tinut cont de modul in care m-au tratat ca si viitor client. Mi s-a vorbit frumos, am primit raspuns prompt la orice intrebare si am primit respectul cuvenit unui client.

I-am ales pentru ca am vrut un service de reparat masini de spalat bun si mereu la datorie.

Asadar, si tu cand alegi un service pentru masina de spalat, tine cont de parerea celor care au mai apelat la un anumit service, tine cont de pret, de cat de profesionisti sunt angajatii si de cat de frumos se poarta cu tine. In plus, poti lua in calcul si alte criterii care conteaza pentru tine.

2 Comments

  1. ghelbere elena

    Am avut noroc cu toate electrocasnicele si electronicele care m-am tinut ani abuni si atunci cand s-au stricat le-am inlocuit.

  2. Nicolae claudia

    Masina mea are vreo 10 ani si nu s-a stricat niciodata pana acum..sper sa ma mai tina vreo 5..dupa care o pot schimba 🙂

Leave a Reply