Utile

Cu Zivara, fiecare foloseste prosopul si halatul sau de baie in familia mea

Daca in cazul halatului de baie este simplu, fiindca purtam masuri diferite, cu prosoapele de baie este mai greu fiindca le-am ales la aceeasi culoare si chiar le-am asortat cu mobilierul.

Ador ca prosopul sa fie in ton cu dulapul de la baie, cu gresia sau faianta si imi place sa invat copiii in special sa se stearga numai pe prosoapele lor, asa avand maxima grija fata de sanatatea, dar si de lucrurile lor.

Singura solutia ca fiecare sa stie care sunt prosoapele sale de baie, sa le puna la spalat dupa utilizare si sa le indoaie si sa le puna in dulapul personal se numeste personalizari textile zivara.

Iata motivele pentru care i-am ales:

-lucreaza foarte repede si bine, livrarea este la fel de prompta ca personalizarea

-au personalizat cu succes peste 100 000 de obiecte, in prezent au foarte multe comenzi datorita clientilor pe care i-a facut fericiti

-cele trei metode de personalizare sunt: imprimare, termotransfer si broderie computerizata

-firma personalizeaza si textile atipice, cum ar fi: veste, halate de baie si prosoape si sacose

-broderia se realizeaza dupa modelul clientului sau prin alegerea unui model din catalog

-exista un consultant disponibil care ofera consiliere gratuita.

Primul set de halate de baie si prosoape personalizate au sosit la domicliul nostru la trei zile dupa plasarea comenzii.

Am decis sa aleg produsele de pe site: pentru fete halate de baie albe, iar pentru baieti albastre. Numele fiecaruia urma sa fie brodat in piept, iar eu imi rezervasem dreptul de a-mi personalize cu margarete prosoapele si halatul meu fiindca ador aceste flori.

Prosoapele Olma, ideale pentru personalizare sunt din bumbac de cea mai buna calitate 100% si sunt disponibile pentru trei dimensiuni: 30×50 centimetri, 50×100 centimetri si 70×140 centimetri, iar culorile: alb, negru si albastru.
Prosoapele mai mici le-am comandat pentru maini si pentru fata, iar cele mai mari pentru corp. Fiind prevazatoare am cumparat si cate doua prosoape pentru oaspeti pe care am brodat inscriptia: “Oaspetilor, cu multa dragoste”.

Si halatele unisex BEARDREAM sunt cele mai bune care se pot cumpara in tara fiind din bumbac 100% , materialul fiind foarte moale, gulerul sal foarte comod, iar cele doua buzunare din ambele parti sunt foarte practice. Masurile disponibile sunt 2XL, S/M si L/XL.

Pe site sunt disponibile sfaturi privind intretinerea obiectelor personalizate, iar consilierul sta la dispozitia clientului.

Zivara.ro m-a ajutat sa fac ordine in baia noastra si sa-mi fac copiii responsabili.

Leave a Reply