Utile

Cum aleg o firma de inchirieri auto

Inchirierile auto sunt o practica des intalnita in ultima vreme. O multime de persoane apeleaza la servicii de inchirieri auto Bucuresti  pentru a se putea bucura de o masina direct de la aeroport, fara alte griji in plus.

 

rent a car 4

Din moment ce esti din Iasi, Cluj, Timisoara, etc. si ai o intalnire de afaceri sau alte treburi prin Bucuresti, e mai simplu si mai rapid sa vii cu avionul si sa inchiriezi o masina. Alana Rent a Car iti poate veni in ajutor. De aici poti inchiria o masina asa cum iti doresti la un pret foarte convenabil.

Atunci cand vrei sa inchiriezi o masina, trebuie sa ai mare grija de unde anume o inchiriezi. Firma de inchirieri auto Bucuresti trebuie aleasa cu mare grija. Iata ce trebuie sa ai in vedere:

  • Conditiile de inchiriere

In mod categoric trebuie sa te interesezi care sunt conditiile de inchiriere. Multe companii inchiriaza de la anumite varste, in anumite conditii,  doar daca ai permisul de peste 1 an de zile, etc. Orice firma de inchirieri are propriile conditii pe care trebuie sa le respecti.

  • Flota de masini

In momentul in care te intereseaza un  anumit autoturism, trebuie sa cauti o firma de inchirieri auto care are disponibil in flota de masini autoturismul dorit de tine.

  • Costurile

Costurile sunt si ele foarte importante. Trebuie sa inchiriezi o masina pe care ti-o permiti. Cand te gandesti la costuri, nu lua in calcul doar pretul pe care trebuie sa il dai pentru zilele de inchiriere. Contreaza mult si pretul pentru intarziere, pentru pierderea cheilor sau alte situatii neprevazute si neplacute care trebuie rezolvate in final.

  • Orasul din care vrei sa inchiriezi

In mod categoric trebuie sa tii cont de orasul din care vrei sa inchiriezi. Nu poti sa inchiriezi o masina din Cluj pentru aeroportul din Bucuresti.

Si nu uita, mai intai de toate, asigura-te de faptul ca apelezi la o firma serioasa, o firma care isi respecta contractul si care iti ofera masini cu adevarat bune.

Daca ai nevoie de servicii de inchirieri auto Bucuresti, mergi la sigur cu Alanarent.

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Am fost cu sora mea in excursie in Maramures ea avand numai cateva zile la dispozitie si a inchiriat pentru excursie o masina. Nu cunosc firma dar va pot garanta ca masina a functionat foarte bine fara sa ne creeze probleme, iar preul a fost foarte bun.

Leave a Reply