Utile

Cum alegi firma potrivita pentru montaj aer conditionat

Sezonul cald este tot mai aproape si daca inca nu ai ales un aparat de aer conditionat, este cazul sa o faci cat mai repede. Pe de-o parte, vremea capricioasa te poate surprinde nepregatit, iar pe de alta parte, eviti astfel stresul provocat de aglomeratia de pe listele de programari ale firmelor care asigura servicii de montaj aer conditionat.

Ce trebuie sa stii despre montarea unui aparat de aer conditionat

In primul rand, este important ca aparatul ales sa fie unul potrivit nevoilor tale. Trebuie sa stii ca exista diferite tipuri de aparate de aer conditionat, cu puteri diferite si mijloace diverse de instalare. Nu iti face griji daca nu cunosti toate aceste detalii tehnice, apeleaza la serviciile de consultanta ale firmelor de specialitate. Recomandarea este sa apelezi la o firma care ofera servicii complete, pentru ca astfel ai garantia ca o echipa de profesionisti se va ocupa de toate cele necesare. O astfel de firma este ServInstal PMC. Ei se ocupa de tot, de la vanzare, pana la montaj, tie iti ramane doar sa te bucuri de beneficiile unui aparat de aer conditionat.

Un alt factor important de luat in calcul este spatiul in care urmeaza sa fie montat aparatul de aer conditionat. Suprafata acestuia, dar si factorii care incarca spatiul cu caldura recomanda un anumit tip de aparat si ma refer in special la puterea acestuia. Spre exemplu, intr-un living deschis, unde bucataria aduce un aport important de caldura, este necesar un aparat cu o putere mai mare decat in cazul unui dormitor, de preferat incepand cu 12000 BTU. Specialistii ServInstal PMC iti vor propune solutia optima pentru spatiul tau.

Un lucru mai putin cunoscut de catre clienti il reprezinta conditiile de instalare ale aparatului de aer conditionat. O echipa cu adevarat profesionista iti va monta aparatul tinand cont de cateva elemente foarte importante: unitatea interioara trebuie montata conform unei schite, in functie de modul de racire/ incalzire (split, duct), iar cea exterioara se va fixa intr-un loc accesibil pentru interventii ulterioare; daca spatiul este generos este necesara montarea unei unitati interne suplimentare; lucrarile de montaj se vor face cu minim de interventii asupra peretilor incaperii etc.

De ce sa alegi serviciile ServInstal PMC?

Ca in orice alt domeniu si in cel al montarii aparatelor de aer conditionat sunt multe firme. Insa atunci cand iti doresti servicii ireprosabile, este clar ca nu vei alege orice firma. Pentru servicii complete de vanzari, montaj, reparatii si revizii aer conditionat ServInstal PMC trebuie sa fie pe lista ta, mai ales daca esti in cautare de servicii de montaj aer conditionat in zona Bucuresti-Ilfov.

Avantajele care recomanda o colaborare cu aceasta firma nu sunt deloc putine. Iata doar cateva dintre ele:

  • Au o experienta considerabila in domeniu
  • Ofera o gama variata de aparate de aer conditionat, pentru toate nevoile si pentru orice buget
  • Echipa este formata din specialisti frigotehnisti cu inalta pregatire, pentru servicii fara cusur
  • Preturile sunt decente, iar raportul calitate-pret este excelent
  • Serviciile de montaj au o garantie de 5 ani, singura oferta de acest gen din Romania, la momentul actual
  • Nu uita ca vara e aproape si cu siguranta nu vrei sa ai in casa aceleasi temperaturi ca afara. Intra acum pe www. pmcaerconditionat.ro si descopera propunerile specialistilor ServInstal PMC de care ai nevoie pentru achizitionarea si montarea unui aparat de aer conditionat. Lasa profesionistii sa te ajute si apoi tot ce iti ramane de facut este sa te bucuri de tot confortul casei tale!

    Leave a Reply