Diverse, Utile

Cum e sa ai ai un sistem de automatizari porti

automatizare porti

Sunt destule motive sa investesti intr-un sistem de automatizari porti, destul de multe avantaje ca sa iti instalezi un kit de automatizari porti. Insa cand citesti toate aceste motive si avantaje, bune si practice in sine, le pui doar in echilibru cu pretul kitului, insa nu simti partea umana, nu stii cum e sa ai cu adevarat un astfel de sistem.

automatizare porti

Pare un lucru atat de simplu sa deschizi si sa inchizi porti, insa sa faci asta de zi de zi, pe soare, frig si ninsoare, sa faci asta de mai multe ori pe zi se aduna. 15 minute in fiecare zi, 105 minute pe saptamana, 420 de minute pe luna, adica 7 ore. Cel putin 7 ore in fiecare luna deschizand si inchizand porti. Asta inseamna 3 filme, 5 iesiri in oras, 3-4 antrenamente la sala, o jumatate de carte citita, inseamna 7 ore de timp pentru tine, in plus. Dupa ce am facut acest calcul mi-am comandat kitul de automatizari porti de la Ordis. Am castigat 7 ore in fiecare luna de atunci, plus confort suplimentar, iar daca timpul e bani tot eu am iesit in castig chiar si cu pretul kitului.

 

Asa ca dimineata cand ma trezesc nu mai ma uit pe fereastra sa vad daca ploua, imi beau linistit cafeaua, ma imbrac si ies din casa. Ma urc din masina, iau telecomanda in mana si apas butonul. Stau cateva secunde pana se deschide poarta si plec. In timp ce ma indepartez vad in oglinda retrovizoare cum se inchid portile la loc. Cand ma intorc acasa apas din nou buton din timp si cand ajung in fata casei portile sunt deja deschise.

 

Eu numesc asta confort, dar si economie pana la urma. Daca “arunci” cu cateva minute in fiecare zi, nu se observa, dar daca stai si le aduni pe toate de-a lungul saptamanii, lunii si mai mult, descoperi ca ai o gaura de timp in buget. Gaura acoperita deseori cu automatizari, in cazul asta, de automatizari de porti.

1 Comment

  1. Nicolae Claudia

    Daca as sta la curte as alege un astfel de sistem. Mi se pare foarte bun

Leave a Reply