Diverse, Utile

Cum ma vor ajuta produsele Leitz WOW in activitatea de la scoala

Timpul se scurge cu o viteza uimitoare, mai ales atunci cand ai activitati. Inca putin si gata si vacanta mare, elevii si dascalii se intorc in clase. Abia astept, va spun sincer! Cand iti place atat de mult ceea ce faci, parca nu iti gasesti locul facand altceva. E grozava si vacanta, te incarci si te pregatesti pentru un nou an scolar. Dar dorul de piticii tai, dorul…

Deja pregatesc materiale pentru clasa a treia, am investit(din nou) in auxiliare, culegeri si tot ce inseamna material ajutator pentru activitati interesante si eficiente. Pe langa materialele clasice, am cateva idei mai altfel pe care vreau sa le realizez cu elevii mei. De-acum sunt maricei, stapanesc scrisul si cititul bine, sunt creativi, deci avem toate ingredientele necesare pentru a realiza proiecte cel putin interesante.

Pentru a pune in practica unele dintre aceste idei voi avea nevoie de cateva dintre produsele Leitz WOW comandate, comanda despre care v-am mai povestit si in acest articol–> click aici.

In articolul precedent va prezentam proiecte realizate acasa, cu fetita mea. In cele ce urmeaza va voi arata idei de proiecte pentru scoala, la clasa la care predau si cum voi utiliza produse Leitz WOW.

Biblioraft Leitz 180Ā° WOW

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand vad un produs, ii vad deja cel putin 3 intrebuintari. Asa si cu acest biblioraft care chiar e WOW, asa cum se numeste gama din care face parte.

E prea frumos ca sa il umplu cu hartiile fara numar pe care un invatator le adauga constant in portofoliu, asa ca m-am gandit la o alta intrebuintare. Din toamna, el va fi suportul pentru Jurnalul clasei noastre. Ideea mi-a venit inca din acest an scolar, dar era cam tarziu sa incep proiectul. Asa ca la toamna, cand pustii mei vor fi clasa a treia, vom crea impreuna un jurnal in care vom afisa cele mai faine amintiri.

Mapa cu elastic Leitz WOW

Este un accesoriu indispensabil in profesia mea! De obicei, mapele cu elastic le utilizez pentru a duce acasa evaluarile pentru a le corecta si inapoi, fie pentru a aduce fise de lucru/evaluare pregatite de acasa, fie diverse procese-verbale si rapoarte care sunt obisnuite, din pacate.

Mapa are aceeasi culoare wow, asa ca nu am cum sa o uit la scoala sau acasa, iar materialul este rezistent si ma voi folosi multa vreme de ea. Plus ca sistemul de inchidere este foarte interesant.

Mapa tip Proiect Leitz WOW

Este o mapa cu 6 compartimente, ce poate gazdui pana la 250 de coli A4. Este ideala pentru proiecte, eu deja m-am gandit la intrebuintarea perfecta: organizarea activitatilor extracurriculare.

E asa o nebunie cand iti propui sa aduci in clasa ta, pe langa lectiile obisnuite(desi va asigur ca la mine in clasa nu e nimic „obisnuit” šŸ™‚ ), activitati cat mai diverse si atractive pentru elevi! Insa acestea pot fi gandite inca de pe acum, eventual actualizate la inceputul anului scolar si pregatite activitatile, apoi organizate in aceasta mapa.

Perforator si capsator, ambele din gama Leitz WOW

Despre aceste doua produse nu cred ca mai este nevoie sa va spun cat de utile sunt, in activitatea mea de zi cu zi, atat la scoala, cat si acasa. De obicei le am in dublu exemplar, unele la scoala, altele acasa, intelegeti voi de ce. Plus ca acasa mai lucrez si cu Ema, pustoaica mea care deja e scolarita si ea.

Toate produsele sunt de inalta calitate, iar stilul modern te face sa iti faci treaba cu placere. Culoarea vibranta a produselor Leitz WOW m-au inspirat si deja am o idee pentru decorarea clasei in anul scolar care urmeaza. Va fi un taram minunat de colorat si vesel, atat va spun.

Daca vreti sa stiti unde gasiti produsele de care aveti nevoie, iata lista distribuitorilor autorizati Esselte:

5 Comments

 1. ghelbere elena

  Toate aceste produse pe care le-ai cumparat sunt necesare si elevilor.

 2. Gradinariu Madalina Petronela

  Se vede ca ca esti genul de profesor ce se implica foarte mult in educatia copilului! Cred ca esti acel gen ce intr-un fel ii vorbesti unui copil si stai sa ii explici mai mult decat e cazul daca nu intelege si ai grija sa inteleaga pana la urma

 3. Valeria Chertes

  Pregatesti cu drag cele necesare pentru elevii tai.

 4. ghelbere elena

  Te pregatesti cu de toate pentru elevii tai, eu ma pregatesc pentru baiaul meu.

Leave a Reply