Sanatate, Utile

Cum mi-am imbunatatit somnul cu o saltea de calitate

Am sa va povestesc cum am reusit sa scap de insomnie, datorita saltelei potrivite.

De un an si jumatate sufeream de insomnii si nu stiam motivul. La inceput, am crezut ca insomnia se datora stresului dar eu nu am fost niciodata stresata, deoarece jobul nu imi crea probleme. Iar in viata de zi cu zi, eram destul de zen.

Din fericire am ajuns la un doctor pentru a-mi prescrie somnifere si mi-au fost adresate si cateva intrebari in plus legate de sanatate. Dupa cele povestite, doctorul mi-a zis ca nu am o problema cu insomnia, ci imi trebuie o saltea mai buna, deoarece disconfortul vechii saltele ma tinea treaza si imi dadea dureri de spate.

Am decis sa intru pe internet, pentru a gasi un site ce comercializeaza saltele de calitate. Saltele-online.ro a fost prima alegere, deoarece inca din interfata produsele pareau foarte bune din punct de vedere calitativ, iar gama de saltele era destul de variata.

Dupa ce am studiat in detaliu produsele, am decis sa achizitionez o saltea Memorylatex Lux, deoarece materialul din latex si memoryfoam aveau sa asigure confort garantat. Fiind din gama saltelelor “inteligente”, acest tip de saltea este flexibila si preia amprenta utilizatorului. Datorita caracteristicilor de preluare a amprentei, salteaua mi-a oferit confort in timpul noptii, eliminand punctele de presiune asupra vertebrelor.

Marterialul saltelei este ideal pentru ambele sezoane de vara sau iarna, deoarece latexul din care este realizata duce la o distribuire uniforma a caldurii emanate de corp. Este salteaua ideala pentru cine doreste un somn profund pe timpul noptii. Personal recomand acest produs, deoarece in fiecare dimineata ma simt ca si cum as fi fost la o sesiune de masaj nocturn.

Insomniile au disparut o data cu disconfortul vechii saltele. Incercati saltele-online.ro pentru un somn mai sanatos!

Leave a Reply