Utile

Cum poti avea smart home in doar cateva minute

Configurarea unei casei inteligente este mai simpla decat oricand. In timp ce, acum cativa ani ar fi trebuit sa fii destul de priceput in tehnologie pentru a-ti face casa smart cu diferite tehnologii, acum, cu ajutorul produselor si accesorilor smart home potrivite poti avea o casa smart in doar cateva minute.

Aproape totul in casa ta – inclusiv climatizoare, termostate, lumini si usi de garaj – pot fi conectate la internet si pot fi controlate de la distanta printr-un dispozitiv mobil sau un difuzor inteligent.

La Magline gasesti cateva produse interesante care cu siguranta iti vor captiva interesul si pe care iti vei dori sa le ai pentru a face totul mai usor.

Lampa UV anti muste si tantari Remax

De acum poti uita de pastilele de tantari sau diferitele solutii urat mirositoare, care probabil, nici nu isi prea faceau treaba bine. La Magline gasesti Lampa UV anti muste si tantari. Pe langa ca isi face treaba foarte bine este si un accesoriu cu un design placut si interesant pe care sa il ai in camera. Lampa este capabila de atragerea si distrugerea mustelor sau tantarilor intr-un mod eficient si sigur datorita mecanismului inteligent bazat pe detectarea tantarilor intr-un spatiu larg. Este adecvata pentru orice tip de incapere.

Lampa LED

Te-ai saturat de lampi si veioze comune cu o lumina slaba si care ocupa mult loc? Atunci Lampa LED pe care ti-o recomand are inclusiv un ventilator, care este usor de folosit. Mai mult decat atat, lampa este pliabila in orice pozitii, este perfecta pentru nopti in care iti doresti sa citesti sau vrei sa stai in pat, lampa este de marimea perfecta, dar faptul ca se pliaza este un avantaj enorm, ca sa nu mai vorbim de faptul ca are un mic ventilator incoporat pentru noptile de vara calduroase.

Acum ai vazut si tu cat de simplu este sa iti configurezi casa cu gadgeturile potrivite si de calitate. Cu siguranta cand le vei avea te vei obisnui cu ele si te vei gandi oare cum ai putut trai pana acum fara aceste mici gadgeturi, dar extrem de practice. Descopera acum mai multe produse si electronice la magazinul online Magline!

1 Comment

  1. ghelbere elena

    E simplu, e drept dar mai greu de pus in practica.

Leave a Reply