Utile

Cum sa iei usor permisul auto

– Gata! M-am saturat, nu mai suport!

– Ce s-a intamplat, draga mea? Cine sau ce te-a suparat asa de tare?

-Toata ziua asta m-a dat peste cap mai mult decat mi-as fi imaginat. Stii ca iti spuneam aseara de intalnirea importanta cu un potential client. La ora 10. Daca stiam ce ma asteapta, plecam la 6 de acasa…

Sotul ei era curios sa afle motivul pentru care Ana era asa dezamagita si -mai ales- daca putea sa o ajute cumva sa nu mai aiba astfel de zile…

– Gata, ma apuc de invatat ca nu se mai poate asa! Parca as avea mainile legate, cred ca am ramas singura fara permis in toata firma aia! Ma chinui sa ajung la intalniri, risc sa par neserioasa si mai trebuie ori sa schimb 10 trolee, ori sa cheltui o caruta de bani pe taxiuri.

 

Happy woman driving her car

Stiind ca nu e prima oara cand Ana hotara asta, dar niciodata nu se punea pe treaba, Florin incerca sa afle daca de data asta va fi altfel:

– Esti hotarata sa dai de permis? Pentru ca am descoperit ceva ce te-ar putea ajuta daca vrei sa iei permisul din prima: PDC.ro

– Pe-de -ceee?

– PDC.ro Adica Permis De Conducere, nu asta iti doresti?

– Ba da, dar e prima data cand aud de asta. Zi-mi mai multe, sunt numai urechi!

– Nu vreau sa te plictisesc, asa ca voi fi scurt: e un site dedicat viitorilor soferi sau celor care vor sa isi redobandeasca permisul. Ai la dispozitie chestionare auto pe categorii si partea cea mai buna este ca le ai si explicate,macar daca gresesti stii de ce si pe viitor intelegi mai bine legislatia.

– Nu suna rau deloc. Ia sa arunc o privire sa vad cum arata site-ul.

– Chiar imi place! Ia uite, chestionarele simuleaza examenul auto pe calculator. Asa scapi de emotia lucrului nou atunci cand esti in sala de examen. Stii cat mi-e de frica de examenul asta. Nici cand am dat la facultate nu m-am simtit asa.

– Sa stii ca toate aceste chestionare sunt cele oficiale DRPCIV , adica nu una inveti si alta primesti la examen. Mai bine de atat nu poti sa te pregatesti! Alea sunt chestionarele din care se da la examen, le ai explicate, sa nu le memorezi ca papagalul, ci sa le inveti temeinic. Hee, ce zici? De anul asta intri in randul soferilor?

– Mai intrebi?! Ce zici: 26 din 26?

9 Comments

  1. Super articolul ,stiu cum este ,din fericire eu am scapat ,am de aproape 5 ani carnet de conducere 🙂

  2. Curaj,Ana! Nu-i greu,dar sa nu faci ca mine 😀 am permis dar nu conduc,mai ales de cand sunt bunica nici nu m-am mai urcat la volan 🙂 stau cu Denys pe bancheta din spate 😀

  3. oana zah

    aia da..:-) eu inca nu pot sa incep scoala de soferi,insa nu strica sa arunc o privire pe PDC.ro,sa invat una,alta intre timp..mersi pt pont;)

  4. oana zah

    curaj,am..da n-am resurse:)) si nici timp,ca pustiul meu(1 an si 7 luni) n u-mi permite nici masa sa o savurez 🙂 vine vremea pt toate,oricum!:-)

  5. E foarte greu sa iei permisul in ziua de azi, mai ales cei care inca sunt elevi sau stundeti. Sa conduci e usor, sa inveti e greu.

Leave a Reply