Utile

Cum scapi mai ușor de bacul la mate

Matematica e grea, toți știm asta. Iar bacul la matematică sigur îți dă fiori reci pe șira spinării. Oricât de mult ți-ar plăcea acest obiect, și unora chiar le place, tot ai nevoie de ajutor pentru bacalaureat, acest examen al maturității cum îl mai numesc adulții. Ajutorul poate veni din multe surse iar una dintre ele este Instruit Total Web, cu o platformă de învățare online care include și curs matematică bacalaureat.

Matematica mai ușoară

Oricât ți-ai dori să amâni pregătirea, matematica nu se poate aprofunda de pe o zi pe alta. N-ai să poți înțelege mare lucru dacă te apuci de învățat cu o saptamână două înainte de bac. Riști să pici examenul sau să iei o notă mică de tot. Și nu vrei asta, cu siguranță. Ca să te asiguri că ești pe deplin în siguranță, suficient de bine pregătit pentru a trece cu brio, poți alege o metodă nouă, pe placul tău: învățarea online, pe calculator. Alegi un curs matematică bacalaureat, îl parcurgi în ritmul tău alături de un profesor foarte bine pregătit și rezultatele vor fi pe măsură: notă mare, examen relaxat, drum lin la intrarea în facultate.

Învață confortabil

Un profesor bine pregătit și un mediu de lucru plăcut îți pot face învățarea mai lejeră și mai ușoară. Nu crezi că matematica se poate învăța lejer, fără lacrimi și nervi? Noi credem că este mai mult decât posibil. E cu totul la îndemâna ta. În loc să te plimbi prin oraș, să stai prin clase mai mult sau mai puțin confortabile, de ce n-ai învăța direct din camera ta, din mediul cu care ești atât de familiar? Aprofundează matematica alături de niște profesori talentați, calzi, atenți la nevoile tale, într-un curs matematică bacalaureat personalizat și adaptat nevoilor tale.
Începe chiar de azi
Poți începe oricând să studiezi matematica online, însă decizia îți aparține. Cu cât începi mai din timp cu atât vei avea mai mult timp de aprofundare. Nu te va presa nimeni să treci mai departe atât timp cât nu te simți pregătit să o faci și nici să dai mai mult decât îți permite timpul sau starea de spirit. Matematica nu se învață eficient în stres, oboseală, dacă ești apatic, bolnav sau nu simți că poți dedica suficient timp pregătirii.

Evaluare fără stres

Un examen este util atât timp cât îți arată unde te afli și cât mai ai de învățat pentru a atinge o anumită performanță. Dacă iei o notă mică înseamnă că n-ai acordat destul importanță materiei. Important e să înveți, de plăcere, fără stres, fără să te întreci în note cu alții și fără să simți că ești mai puțin dotat dacă te descurci mai greu. S-ar putea ca vina să fie a metodei de învățare care nu ți se potrivește. Încearcă și metoda online pentru că dă rezultate în cele mai multe cazuri. Dacă tot petreci timp în fața calculatorului măcar învață ceva de viitor, matematică și informatică. E bine să le știi pentru că sigur vei avea nevoie de ele! Succes și drum lin spre facultatea mult visată!

2 Comments

  1. ghelbere elena

    Pentru bac mai mereu este nevoie de un ajutor mai ales pentru cei care nu iubesc matematica.

  2. Madalina Gradinariu

    Stiam de metodele de genu. Dar n-am avut curaj niciodata sa incerc

Leave a Reply