Utile

Curatenia, mama sanatatii

In fiecare zi ne-ar placea sa ne trezim intr-o casa ca noua, curata asemenea unui pahar de cristal. Lucrurile sa para neatinse, parchetul sa fie oglinda, fir de praf sa nu se gaseasca in ea si sa miroasa a flori de primavara si a proaspat!

Dar lucrul imposibil pana ieri, a devenit realizabil datorita platformei care contine cele mai serioase oferte ale firmelor  de curatenie din tara.

 

Am descoperit-o cand aveam nevoie de activitatea desfasurata de o firma de curatenie  (cea mai buna si cea mai ieftina, daca era posibil)  si de-atunci am devenit parteneri de nedespartit. Mai incercasem cu persoane  care executau activitati de menaj, dar in ciuda tarifului piperat, curatenia lasa de dorit. Atente doar la incasarea banilor, detaliile erau trecute cu vederea. Nu le puteam supraveghea mereu, iar ele profitau. De fapt, cand doresti sa ti se faca ordine in locuinta, nu inseamna ca irosesti timpul in supravegherea activitatii de curatare, ci faci alte lucruri utile pentru tine in acele ore.

Dupa plecarea lor zaream o casa de paianjen pe tavan, praf pe rafturile de sus ale bibliotecii, pete pe covorul de sub canapea ca dovada ca nu fusesera aspirate sau clintite  din loc. M-am gandit cate colonii de bacterii mi-a lasat in urma pe clanta sau pe vasul de toaleta, daca nu s-a acordat atentie lucrurilor care se vad.

Acum, orientata fiind, stiam sigur ce caut:

  • Curatenie responsabila, cu atentie marita la detalii, la preturi negociabile.
  • Calitate desavarsita, aspect care presupune seriozitate, profesionalism, flexibilitate
  • Un parteneriat avantajos pentru ambele parti pentru o perioada mare de timp.
  • Curatare si spalare covoare si mochete
  • Spalare si calcare haine si articole vestimentare

Cu ajutorul acestor cuvinte cheie am gasit oferte pentru curatenie de intretinere .

Ofertele de pe platforma m-au vrajit. Gandul ca utilizeaza cele mai bune produse, aparatura de ultima generatie si recomandarile beneficiarilor m-au determinat sa le ofer un cec in alb viitorilor mei parteneri. Aveam garantia ca bebelusul meu nu se va imbolnavi din cauza tariei produselor de curatare sau de frig, fiindca trebuia sa aerisesc zile intregi dupa curatenie si ca locuinta va fi impecabila.

Asa, m-au informat ca exista si curatenia de intretinere si in calitate de client fidel pot obtine abonament la serviciile lor si diferite cadouri, evident tot in “curatenie”.

Acum casa mea este aspirata regulat de la un capat la celalalt, pardoselile sunt spalate, baile si bucataria curatate si dezinfectate, mobila stearsa de praf si lustruita, electrocasnicele igienizate, toate incaperile aerisite si odorizate.

Mi se pare cinstit sa spun si altora ce experiente placute am cu WE CLEAN.RO

Apelati cu incredere, daca va doriti o casa ca un pahar de cristal, la cele mai mici preturi!

2 Comments

  1. ghelbere elena

    Mi-ar place si mie sa-mi faca curatenie o firma specializata, dar nu-mi pot permite, asa ca fac curatenie in fiecare zi si caut sa fie pastrata.

  2. Ar fi minunat sa ne permitem acest lux!Dar e bine de stiut,in caz ca odata avem nevoie!

Leave a Reply