Sanatate, Utile

Daca iti pasa de sanatatea organismului tau iti recomand Bio-Seleniu+Zinc de la Pharma Nord

Din pacate, nu ma pot lauda cu o imunitate de fier, lucru dovedit de desele probleme de sanatate.  Desi pot parea neinsemnate, ele iti pot da peste cap viata, asta e clar.  Ultima incercare a fost o pneumonie teribila din cauza careia am facut Craciunul in pat, sub vreo doua pilote …

Am considerat ca e un nou semnal de alarma tras de organismul meu.  Sigur,  puteam sa ma prefac ca nu observ,  dar ar fi avut grija sa imi reaminteasca sau puteam sa vin in ajutorul organismului cu suplimente alimentare potrivite. Am ales varianta a doua,  bineinteles.  Iar solutia s-a numit Bio – Seleniu + Zinc de la Pharma Nord.

Bio-Seleniu + Zinc

 

Ce este Bio – Seleniu + Zinc?

 

Este un supliment alimentar care se afla pe piata de 25 de ani si care ajuta organismul cu elementele necesare,  sa nu uitam ca nicio resursa nu este inepuizabila.  Cand organismul indica „low batery” se recomanda suplimentele pentru a reface stocul, astfel incat corpul nostru sa poata functiona la parametrii normali.

Retineti ca suplimentele nu sunt nici leacuri miraculoase , nici nu inlocuiesc o alimentatie variata si un stil de viata sanatos, in general.

Produsele Pharma Nord sunt fabricate in Danemarca sub strict control farmaceutic si au la baza zeci de ani de cercetari amanuntite. Noi, consumatorii, avem astfel garantia unor suplimente de calitate,  sigure si eficiente.

 

Ce contine o tableta de Bio – Seleniu + Zinc?

 

Suplimentele vin fie in varianta de 30, fie de 60 de tablete filmate. Eu o am pe prima. Asta e mai putin important,  conteaza mai mult ce contine o tableta.

Nu am sa va expun intreaga lista de componente,  ci am sa le mentionez pe cele mai importante: seleniu, zinc, vitaminele A,  B6, C si E.

20170129_100855

 

Pentru ca un supliment alimentar sa fie intr-adevar eficient trebuie sa aiba o biodisponibilitate ridicata. Ce inseamna acest lucru?  Pe scurt : capacitatea unui nutriment de a fi absorbit eficient pentru a avea rezultatele asteptate. Iar Bio – Seleniu + Zinc contine SelenioPrecise, un seleniu organic patentat cu o biodisponibilitate ridicata- 88.7% (!).

 

Experienta mea cu Bio – Seleniu + Zinc de la Pharma Nord

 

Dupa cum va spuneam,  produsul a ajuns in atentia mea in cel mai potrivit moment. Cand chiar cautam o solutie de a-mi incarca bateriile epuizate.

Si chiar daca principalele beneficii care mi-au atras atentia au fost cele legate de intarirea sistemului imunitar si reglarea metabolismului nu pot spune ca nu m-am bucurat sa aflu ca beneficiile utlizarii sunt mult mai multe.

Despre cum ne poate ajuta Bio – Seleniu + Zinc puteti afla din imaginea de mai jos.

20170129_100949

 

Am inceput sa iau cate o tableta pe zi, in timpul cinei, moment in care stiam sigur ca sunt acasa si pot mentine o anumita rutina. Luata cu un pahar de apa,  pastila e foarte usor de administrat, fiind micuta si cu un gust placut.(eu chiar am o problema deosebita cu gustul amar al medicamentelor …) Unde mai pui ca apa te „ajuta” sa te ridici mai repede de la masa.

E imposibil sa uit pastiluta ciocolatie, pentru ca am mereu grija sa pun cutia pe masa inainte sa ma asez.

Momentan e greu de spus care sunt efectele pe termen lung,  dar intentionez sa merg cu suplimentul cel putin pana la terminarea primei cutii.

Iata efectele observate dupa doua saptamani de utilizare :

  • unghiile nu se mai rup atat de repede
  • parul este mai rezistent si cade mai putin
  • la controlul obisnuit de dupa administrarea tratamentului pentru pneumonie totul este ok si se pare ca organismul meu s-a refacut
  • mi-am recapatat suflul si energia. Poate pare putin, dar pentru mine e colosal.  Ajunsesem atat de epuizata, incat oboseam dupa cativa pasi si nu puteam face mare lucru din treburile casnice …

Va spun doar atat: nimic nu e intamplator. Bio – Seleniu + Zinc a venit pe neasteptate, la propunerea Brander. Nici nu am stat pe ganduri inainte sa accept, era exact ce aveam nevoie. Nu ezitati sa dati o mana de ajutor organismului vostru atunci cand acesta o cere. Nu treceti cu vederea niciun semnal de alarma,  sanatatea se poate pierde atat de usor si uneori poate fi prea tarziu.

Multa sanatate!

Logo Pharma Nord(1)

3 Comments

  1. Eu nu pot sa iau nici un fel de vitamine, nici macar pe cele pentru copii si chiar daca stiu ca am nevoie de ele, tot aman.

  2. ghelbere elena

    Ieri am cumparat si eu un supliment cu seleniu si zinc. Incerc si aceasta varianta poate nu-mi va mai cadea parul atat de mult.

Leave a Reply