Electronice&electrocasnice

Daca vreti sa ascultati muzica de calitate atat in casa cat si in vacanta, boxa portabila cu Bluetooth este solutia perfecta!

Tehnologia face parte din viata noastra de zi cu zi, mult mai mult decat ne-am putea imagina. Atat de la un “banal” smartphone pe care il utilizam intr-un procent imens pe timpul zilei, cat si la diverse alte gadget-uri simple in aparenta, precum castile, incarcatoarele, boxele si asa mai departe.
Iar pentru ca totul sa ne fie foarte clar, nu exista persoana careia sa nu ii placa sa asculte muzica, fie ca o face la un laptop, de pe un telefon, prin casti ori printr-un sistem audio, la un volum scazut sau la un volum ridicat.

Exista numeroase avantaje in cazul fiecarui tip de dispozitiv utilizat pentru a asculta muzica, insa in cazul nostru este vorba despre o boxa portabila Bluetooth.

Atunci cand ne gandim la un astfel de dispozitiv, protocolul cel mai utilizat in ceea ce priveste redarea este Bluetooth-ul. Acesta este prezent pe aproape orice dispozitiv mobil, laptop si asa mai departe si nu necesita retea de conectare, ceea ce inseamna ca va functiona oriunde pe aceasta planeta. Cel mai adesea este afectat doar de o distanta de transmisie care este de cativa zeci de metrii si variaza de la dispozitiv la dispozitiv. Aceasta tehnologie este extrem de usor de folosit, avand nevoie doar de cateva secunde pentru conectare, ofera functionalitate ridicata si economisirea bateriei.

Cel mai mare avantaj al unei boxe portabile cu Bluetooth, este fara doar si poate reprezentat de faptul ca este portabila. In acest fel poate sa fie mutat dintr-o parte in alta cu cea mai mare usurinta. Insa, indiferent de dimensiunea pe care o are, o boxa va avea mereu caracteristici diferite in functie de aceasta. O boxa mica, in mod clar este foarte usor de transportat chiar si pe distante lungi, insa sunetul va fi ceva mai slab calitativ, pe cand o boxa mare, poate sa fie dificil de transportat, insa sunetul cu siguranta va fi unul foarte bun calitativ.

Deci, portabilitatea e de mai multe tipuri, fiind atat reprezentata de poate fi mobilitatea pana in bucatarie, cat si pana pe varful unui munte. Exista deci, boxe wireless foarte mici, dar cu cat este mai mica, cu atat sunetul va avea de suferit, precum si invers dupa cum am precizat ceva mai sus.
Pe piata exista o foarte mare varietate de modele de boxe portabile din care poti sa alegi in functie de nevoile si bugetul pe care il aveti.

O boxa ieftina, nu este neaparat un produs de proasta calitate iar cu putina atentie si gasind magazinul perfect de unde sa o achizitionati, cu siguranta veti face cea mai buna afacere, fie ca veti cauta o boxa mica, chiar si pentru buzunar, ori o boxa mare, precum cele de tip troler, cu roti si maner prin care o puteti trage.
Totul depinded ne nevoile pe care le aveti, internetul fiind plin de produse si informatii la numai un simplu click distanta.

Leave a Reply