Utile

De ce este util un elevator auto?

In articolul de astazi as vrea sa va spun cateva lucruri importante si, mai ales, de ca am ales eu un elevator auto. De fapt, nu eu, ci fratele meu. Sunt un mare pasionat de masini de cand ma stiu. Mereu mi-au placut masinile si  cred ca nimic nu ma va face sa renunt la aceasta frumoasa pasiune. Iar de cand am masina se mai intampla ca sa ai nevoie sa mergi cu ea la un mecanic. 

elevator

Doar ca, fratele meu este mecanicul din familie. Iar acum ceva timp l-am ajutat sa se dezvolte in privat. Adica l-am ajutat cu o suma de bani pentru a-si cumpara un elevator auto si cu acesta sa poata sa primeasca si alti oameni care au nevoie de ajutor ca nu se stie cum te lasa masina. De aceea, a cumparat un elevator auto cu doua coloane suficient de bun si inalt cat sa poata sa ridice masina clientului si astfel sa poata sa se desfasoare. Sa fie in mediul lui. 

Si este foarte un astfel de elevator mai ales cand esti grabit si ti se strica masina. Plus ca, pe langa masinile pe care le repara cu ajutorul elevatorului, acesta mai reuseste sa-mi faca si mie, dar si parintilor de fiecare data masinile. Cum? Datorita elevatorului, acesta ridica masina si are suficient spatiu cat sa se uite pe sub ea. Atunci vezi tot ce trebuie, toate defectele masinii. Si doar asa poti face lucrurile foarte usor. 

3 Comments

  1. Mihaica Iuliana

    Pentru o observa toate problemele la masina atunci cand aude sau simte ca nu merge cum vrea, sotul meu mereu merge la un mecanic care are un elevator si mereu rezilba problema cu care se confrunta.

  2. kamy camelia

    Ai dreptate,ptr orice mecanic auto un elevator auto este folositor,face ca munca sa fie un pic mai usoara si mai rapida

  3. Nicolae claudia

    Trebuie sa te si pricepi sa repari masina, ca degeaba o ridici sa te uiti la ea 🙂

Leave a Reply