Utile

De ce sa alegi unul dintre apartamentele noi din Prelungirea Ghencea

O casa este o investitie pe viata iar alegerea ei trebuie facuta cu mare atentie. Dar cum sa alegi acea casa care sa se transforme in acasa? Piata imobiliara este generoasa, insa tu trebuie sa stii clar ce asteptari ai de la viitoarea locuinta si sa le compare cu oferta. In cele ce urmeaza iti voi arata cateva dintre motivele pentru care merita sa alegi apartamente noi Prelungirea Ghencea.

 

complex latin

 

Pretul

Inceperea cautarilor unei locuinte perfecte incepe de la buget. Este important sa stii care este suma maxima pe care o poti da pe un apartament si ce optiuni ai in aceasta situatie.

Preturile apartamentelor din Cartierul Latin poate nu sunt cele mai mici de pe piata, dar sunt corecte. Beneficiezi de cel mai bun raport calitate-pret si primesti ceea ce platesti si astepti. Te poti muta intr-unul dintre apartamentele noi care au preturi incepand de la 44000 euro pentru 2 camere si 58000 euro pentru 3 camere.

Poti achita cash sau poti accesa un credit(chiar si creditul Prima Casa), ai pret de dezvoltator, fara comisioane si taxe de mentenanta.

Suprafata si compartimentarea apartamentelor

Cei mai multi dintre noi s-au saturat de apartamentele inghesuite si semidecomandate din blocurile vechi si ne dorim confort si spatiu pentru familia noastra. Apartamentele din Cartierul Latin au suprafete generoase si o compartimentare decomandata inteligenta, astfel incat sa va bucurati de confort. Apartamentele de 2 camere au suprafete cuprinse intre 57.17 si 91.27 mp, iar cele de 3 camere au suprafete de minim 73.68 mp. In plus, apartamentele au si balcoane generoase.

Locatia si mijloacele de transport disponibile

Locatia este foarte importanta in alegerea viitoarei locuinte. Ideal ar fi o solutie de miijloc: acces catre centrul orasului si legaturi cu alte mijloace de transport, pe de-o parte, dar departe de nebunia orasului, pe de alta parte. Daca alegi unul dintre aceste apartamente noi Prelungirea Ghencea vei beneficia de linistea mult dorita, avand acces direct la Km o, prin intermediul liniilor RATB 122 si 222. Totodata zona ofera acces rapid la autostrada A1.

Facilitati

Cand te muti intr-o casa noua iti doresti sa fie o zona cu spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, magazine, restaurante, coafor, cabinet veterinare, etc. Le ai pe toate in Cartierul Latin si in plus ai acces rapid la o serie de comercianti precum Carrefour, Auchan, Kaufland, Lidl, Hornbach, etc.

Dupa cum vezi ai toate motivele sa iei chiar acum legatura cu reprezentantii Cartierului Latin si sa faci primul pas catre casa mult visata!

Leave a Reply