Frumusete, Sanatate

De ce sa apelezi la antrenamente cu antrenor personal?

Niciodata nu suntem cu adevarat multumiti de modul in care aratam si oricand e loc de mai bine. Cei mai multi dintre noi si-ar dori sa scape de cateva kilograme si sa isi tonifieze trupul. Asa se face ca antrenamentele pentru remodelare corporala sunt tot mai populare in ultima vreme, iar motivele nu sunt deloc putine. In cele ce urmeaza le voi trece in revista pe cele mai importante.

Un antrenor personal reuseste cel mai important lucru: sa te motiveze

azi

 

Sa recunoastem: de la dorinta de a obtine un trup de invidiat si pana la antrenamente constante e cale lunga. Pe drum intervin tot felul de motive care te fac sa renunti si uneori e imposibil sa reusesti de unul singur sa iti mentii motivatia.

Un antrenor personal reuseste ceea ce poate parea misiune imposibila: sa iti mentina vie dorinta de a merge mai departe cu antrenamentele.

 

Cand nu stii cum sa incepi si ce tipuri de exercitii ti se potrivesc alege un antrenor personal

De cate ori nu vi s-a intamplat sa vreti sa incepeti antrenamentele dar efectiv sa nu stiti detalii importante in calea catre succes, cum ar fi: durata si frecventa antrenamentelor, tipul de exercitii care se potrivesc nevoilor si dorintelor tale, etc?

Prea multe intrebari care nu reusesc altceva decat sa te faca sa iti pierzi motivarea cu greu obinuta.

 

Ai nevoie de diversitate pentru a evita plictiseala

 

Presupunand ca ai inceput deja antrenamentele pe cont propriu, in scurt timp vei ajunge la concluzia ca este extrem de plictisitor sa executi mereu aceleasi exercitii. Unde intervine plictiseala mai e doar un pas pana la renuntare. De aceea un antrenament cu antrenor personal este exact ceea ce trebuie.

 

Unde gasesti un antrenor personal in Bucuresti?

 

Daca motivele anterior mentionate te-au convins ca nu are niciun sens sa incepi sau sa continui antrenamentele pe cont propriu si cauti un antrenor in Bucuresti, il poti gasi la Centrul de remodelare corporala Salus.

coperta4

 

Ce beneficii poti obtine daca apelezi la serviciile Centrului de remodelare corporala Salus?

Centrul de remodelare corporala Salus poate fi aliatul tau de nadejde in drumul spre un trup nu doar frumos, ci si sanatos. Pentru ca centrul ofera servicii complete:

  • Antrenor personal
  • Pilates
  • Nutritie & dietetica
  • Tonifiere PAB
  • Analiza corporala

Pentru ca programul Salus promoveaza 3 elemente de baza: antrenamente, dieta si odihna. Adica obtii mai mult decat te asteptai: un stil de viata nou.

Iar in spatele acestui program stau antrenori profesionisti, cu experienta in domeniu si recunoscuti inclusiv pe plan international. Nume precum Elena Trifan si Cristiana Munteanu sunt garantia unui program de calitate.

Inainte de a porni la drum trebuie sa stii ca suntem diferiti si nu exista o reteta universal valabila, care sa garanteze rezultate exceptionale oricui. Insa antrenamentul alaturi de un antrenor personal de la centrul de remodelare corporala Salus este startul potrivit.

Leave a Reply