Utile

De ce sa echipati masina cu anvelope Goodyear UltraGrip 8 Performance

Linia de cauciucuri de iarna Goodyear UG 8 PERF a fost special dezvoltata pentru a infrunta cu success conditiile meteo specifice anotimpului rece.

In aceasta gama sunt disponibile si anvelope runflate Goodyear UG 8 Perf. Iata, succint, prin ce se caracterizeaza aceste cauciucuri pentru turisme:

– faciliteaza obtinerea unei aderente de exceptie, datorita straturilor distincte adaugate structurii benzii de rulare; in plus, favorizeaza crearea unui efect de franare mai eficient pe carosabilele acoperite de zapada intarita.

– canelurile au profile speciale in zona de mijloc si pot astfel actiona ca un plug, pentru un nivel de tractiune maxim.

– calea de rulare dispune de o suprafata mare de contact cu rol in marirea fiabilitatii vehiculului pe gheata.

– compusii tehnologici de siliciu adaugati caii de rulare ofera o buna aderenta, inclusiv la temperaturi extreme.

– modelul hidrodinamic al benzii asigura o eliminare rapida a apei in afara, reducand fenomenul de hidroplanare

– gratie structurii usoare a noilor anvelope pentru turisme Ultra Grip 8 Performance, soferii pot beneficia de reducerea rezistentei la rulare. Acest lucru se reflecta si printr-un consum mai diminuat de combustibil, nivelul de emisii de CO2 fiind la randul sau unul mai scazut.

In concluzie, va puteti baza cu incredere pe performantele de neegalat ale noilor anvelope de iarna create de gigantul Goodyear pentru echiparea vehiculelor tip turisme in sezonul rece!

Leave a Reply