Utile

De cumparat in viitorul apropiat

Iata ca frigul si toamna si-au intrat in drepturi. Nu pot spune ca imi displace vremea asta, mai ales daca stau cu o carte buna in mana, in fotoliul meu preferat sau in pat, cu focul aprins in soba… Ba chiar as spune ca ador momentele astea!

Dar cum spuneam, frigul poate strica momentul si nu vreau asta. Uitandu-ma pe internet dupa un pled calduros si care sa fie numai al  meu, am gasit pe Perdele Online unul perfect: pled Batik, care arata cam asa:

Oscilez intre cel lila si cel crem, voi ce ziceti, care este mai dragut?
Si cum se intampla de fiecare data cad caut online, am intrat dupa pled si am pus pe lista mai multe, adica am adaugat si o perdea , mai exact modelul perdea BELOCOLOR , sunt mai multe variante de culoare, probabil tot pentru lila as opta, sa am o oarecare cromatica in camera.


Eu una nu ma satur de tot ce inseamna „pentru casa” , asa ca eu zic sa terminam ce am inceput si sa alegem si cuvertura de pat SESAN , mie mi se pare chiar draguta si cu un model interesant. Imi place ca este matlasata si am aceeasi posibilitate de a alege din mai multe culori disponibile. Pastram cromatica si raman la lila. Voi pe ce culoare ati alege produsele?


Va plac aceste produse? Pentru si mai multe intrati pe www.perdele-online.ro !

2 Comments

  1. M-am uita un pic la acest articol si imi place tot ce ne-ai prezentat 🙂 ai niste gusturi deosebite 😉

    Eu tot pentru lila as opta,e o culoare calda si placuta ochiului 🙂

  2. ghelbere elena

    Imi plac ambele culori. Eu daca vad o lenjerie, o patura care imi place o cumpar nu stau la discutii.

Leave a Reply