Utile

De Sarbatori nu le fac cadou hotilor bunurile mele!

Iata ca a venit noiembrie peste noi. Cand vad 1 noiembrie in calendar deja ma gandesc la sarbatori si intru in priza. Liste, cadouri, meniuri, toate se succed cu viteza maxima in mintea mea.

Anul acesta a fost cam complicat pentru mine, din mai multe motive. Asa ca am decis ca sarbatorile de iarna sa ne gaseasca intr-un loc cu multa zapada(pe partie, nu pe sosea!), o cabana calduroasa si cativa prieteni dragi. Toate bune si frumoase, dar nu e chiar asa simplu: cine are grija de casa cat suntem plecati?

E binecunoscut faptul ca hotii lucreaza ore suplimentare in perioada sarbatorilor, pe principiul Cand pisica nu-i acasa, joaca soarecii pe masa … Dar eu nici nu am de gand sa las pe nimeni sa joace pe masa mea, nici nu vreau sa daruiesc hotilor bunurile mele! Nu, nu, nu! Si tocmai de aceea m-am gandit sa achizitionez  o camera de supravegheat mai speciala. Spun asta pentru ca hotii se impart in doua categorii:

  1. Gainarii – cei care nu se deranjeaza sa fie discreti, dau cu piatra in geam sau sparg usa a la Van Damme. Ei se multumesc cu ce gasesc, poate fi si o simpla musaca lasata in cuptor cu biletel lipit pe usa cuptorului : Pofta buna! Nu le pasa de camerele de supraveghere, ei au alta treaba
  2. Hotii versati , profesionisti fara diploma pe care ar merita-o din plin. Astia merg la pont, te fileaza si stiu exact cand sa actioneze. Stiu multe despre camerele de supraveghere si despre cum sa le fenteze

Si tocmai pentru ca ma tem sa nu fiu norocoasa gazda a celor din a doua categorie am zis ca trebuie sa aleg o camera spion la care sa nu se gandeasca prea multi. Ce ziceti de un ceas de masa cu camera wireless?

ceas-masa-cu-camera-wirelessGasesti mai multe oferte aici

Spune sincer: daca ai intra in casa mea, ai zice ca ceasul asta ascunde o camera wireless cu microfon incorporat si frecventa wireless de 2.4 GHz? Nu te cred!

In primul rand eu sper sa nu ma viziteze nimeni neinvitat in perioada aceea, dar daca am norocul asta, hotul sper sa fie cu ochii pe ceas, cum se spune. Ce urmeaza? Va fi o poza de album… cu rama dungata!

Daca doresti sa iti pui la adapost fie casa, fie masina ori afacerea, nu te baza pe divinitate, s-ar putea sa nu iti iasa! Mai bine cumpara-ti o camera de supraveghere. O varietate de modele gasesti la iuni! Si pe langa acestea gasesti si camere auto, camere spion ori microfoane spion. De sarbatori si nu numai simte-te bine dar nu uita de siguranta bunurilor tale!

4 Comments

  1. Foarte frumoase modelele si nici nu dau de banuit ca sunt camere 😉

  2. Daniela Iorga

    Interesante modele si utile.Multumim de informatie!

  3. Chiar zilele trecute cautam sa ma informez asupra unuei astfel camere pe net. Cum trece timpul si va trebui sa ma duc la munca vreau sa stiu ca fetita mea este pe maini bune si nu este maltratata sau batuta de bona, asadar voi apela cu siguranta la o camera de spionaj 🙂

  4. Da, camerele astea sunt mai mult recomandate pentru ce zicea Paola … daca vrei sa te feresti de hoti pune-ti sistem de alarma … sau ia-ti un caine de paza 🙂 parerea mea

Leave a Reply