Utile

Dedurizarea, mai simplu de facut cu ajutorul unui Dedurizator profesional

Cine a fost atent la orele de chimie stie deja ca putem vorbi de doua tipuri de apa: apa moale si apa dura. Spre deosebire de apa moale, apa dura are multe minerale, cu cat sunt mai multe saruri in apa, cu atat vorbim de apa „mai dura”.

Aceste saruri sunt cele de Calciu si Magneziu, provin din interactiunea sa cu rocile si cu solul, sarurile trecand in apa in cantitati mici si acumulandu-se treptat. Cum recunosti apa dura? Foarte simplu, cand o bei simti un gust foarte neplacut, e ca si cum ai avea creta in apa, cand o folosesti la spalat ramai cu o pelicula destul de lipicioasa de sapun pe piele, pielea e foarte iritata, parul are un aspect foarte neplacut.

Si la o simpla spalare a rufelor vezi imediat daca apa e dura. Rufele nu mai sunt asa de curate, nu mai au stralucirea de altadata, culorile sunt spalacite, vei fi nevoit sa pui mai mult detergent. Apar si depuneri de calcar, depuneri de piatra pe tevi care reduc debitul de apa.

 

Cum scapam de apa dura in timp record?

Si ce e de facut? Poti scapa de apa dura?

dedurizator-seria-5000-ecowater

 

Da, cu siguranta si vestea buna e ca ai nevoie doar de un aparat special numit dedurizator. Dedurizatoarele functioneaza simplu, pe baza de rasini schimbatoare de ioni, sunt cu sare, avand principalul avantaj ca retin calciul si magneziul si elibereaza sodiul. Nu confundati dedurizatoarele cu filtrele de apa, sunt doua lucruri distincte. Filtrele filtreaza, dedurizatoarele doar se ocupa de eliminarea atributului „dur”.

Filtrarea in cazul unui Dedurizator este una „grosiera”, pe cand la filtrele normale se elimina clorul, turbiditatea, paraziti, pesticide.

 

Avantajele dedurizatoarelor moderne

 

Avantajele unor dedurizatoare, pe care le puteti gasi la preturi excelente si pe ecowater.store.ro, tin de simplitatea utilizarii lor, de eficienta sporita si de numarul mare de modele di capacitati disponibile pe piata. De asemenea, aceste dedurizatoare sunt elegante, au un design palcut, sunt fiabile, procesul de tratare a apei este controlat in mod automat, rasinile cationice se regenereaza functie de volumul de apa consumat.

Un microprocesor controleaza toti parametrii din timpului functionarii unor dedurizatoare moderne, toate setarile controller-ului sunt memorate electronic, capacitatea de tratare ramasa este afisata si ea pe display. Rezervoarele de sare uscate reduc consumul de sare per dedurizare, pierderile de presiune sunt mici, dedurizatoarele se pot instala si la bloc si in hoteluri sau alte unitati mai mari.

 

Protectie sporita si calitate garantata

 

Toate instalatiile sunt protejate in acest fel, rufele nu au de suferit la spalare, apa este sigura si se poate consuma fara probleme, orice probleme exista cu un Dedurizator pot fi rezolvate in serviceurile autorizate, durata de viata a dedurizatoarelor este foarte mare, se monteaza rapid, nu au nevoie de intretinere speciala, substantele active se schimba periodic si asigura o functionare continua.

Dedurizarea apei ramane un proces de care e nevoie cam in orice gospodarie din tara, cel putin la nivel teoretic, apa potabila are nevoie mereu de o curatare cat mai buna, produsele de dedurizare de pe piata pot face faca cerintelor clientilor. Asa ca nu va ramane decat sa va alegeti dedurizatorul preferat si sa incepeti o viata noua consumand apa „moale” sau folosind-o zi de zi.

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Anul acesta am si eu in plan sa-mi montez un dedurizator.

Leave a Reply