Utile

Operatiuni de deratizare Bucuresti pentru a combate rozatoarele

deratizare Bucuresti

Indiferent de tipul rozatoarelor care au infestat spatiile, lucrarile profesionale de deratizare Bucuresti cuprind totalitatea operatiunilor, etapelor si masurilor aplicate pentru indepartarea coloniilor de soareci sau sobolani. Programul de indepartare a rozatoarelor reprezinta rezultatul inspectiei specialistilor, care aproximeaza gradul de infestare si determina procesul de actionare rapida – masurile si substantele necesare.

Deratizare Bucuresti – de ce trebuie actionat rapid atunci cand depistati existenta rozatoarelor daunatoare?

Spre deosebire de alti daunatori, rozatoarele nu au perioada de hibernare, astfel ca reprezinta un pericol pe tot parcursul anului, timp in care cerceteaza spatiile pentru conditii optime – caldura, sursa de hrana, adapost etc. Fie ca este vorba despre specii de soareci sau sobolani, acestia se inmultesc extrem de rapid, fapt care transforma o mica problema intr-una de mare amploare, insemnand daune materiale si punerea in pericol a utilizatorilor cladirii respective.

Rozatoarele sunt purtatoare de virusi periculosi pentru oameni si animalele de companie

Companiile profesioniste de deratizare au in vedere actionarea imediata, de indata ce veti transmite detaliile utile o echipa se va deplasa la adresa mentionata pentru identificarea focarului si inceperea operatiunilor de indepartate.

Printre cele mai raspandite boli infectioase transmise de rozatoare la oameni se numara leptospiroza, listerioza, care poate fi transmisa prin multiple cai: alimente infectate, pe cale respiratorie sau cutanata. Simptomele acestor boli infectioase sunt febra, stare de rau generalizata, frisoane, hepatita, adenopatii, dureri articulare si necesita tratamentul urgent in cadrul sectiilor de infectioase ale celui mai apropiat spital.

Asadar, este evident pericolul la care sunt expusi utilizatorii si locatarii unui anumit cadru de lucru, bloc de apartamente, prezenta rozatoarelor punandu-le constant viata in pericol.

Rozatoarele afecteaza spatiile infestate

La interior si exterior deopotriva, rozatoarele nu tin cont de masurile de igiena impuse de spatiile unde se gateste, unde sunt servite si vandute alimente, asa cum nu vor tine cont de prezenta copiilor sau a animalelor de companie care sunt si ele sensibile la virusii transmisi de aceste rozatoare daunatoare.

Spatiile afectate vor fi in primul rand deranjate si infestate prin simpla prezenta a rozatoarelor deoarece este binecunoscut faptul ca acestea vor roade de la obiectele existente si pana la materialele componente pentru a-si face loc si pentru a se strecura spre spatiile unde s-au adapostit.

Cum actioneaza compania de deratizare Bucuresti pe care o recomandam pentru spatii rezidentiale sau comerciale?

Igiena spatiilor locuite sau in cadrul carora ne desfasuram activitatea profesionala reprezinta fundamentul sanatatii fizice si morale. Oricare ar fi tipul de cladire si modul de utilizare al acesteia, colaborarea cu o firma care efectueaza lucrari pentru indepartarea si prevenirea ulterioara a daunatorilor va garanteaza mentinerea unui cadru de locuit sau lucru optim.

Lucrari deratizare preventie si combatere pentru:

Persoane fizice

Ansamblurile rezindetiale, chiar si cele nou construite se afla si ele in pericolul de a fi infestate cu dauntoare de diferite dimensiuni – gandaci, tantari, rozatoare – astfel ca se impune verificarea periodica a zonelor predispuse la aparitia acestora – spatiile comune, scarile de bloc, beciurile, subsolurile, mansarda, spatiul pentru depozitarea si aruncarea gunoiulului etc. De asemenea, orice semn identificat reprezinta responsabilitatea fiecarui locatar pentru a sesiza si transmite mai departe in vederea efectuarii deratizarii.

Persoane juridice

Unitatile alimentare, unitatile de servire mancare gatita (cantine, restaurante, bucatariile unitatilor de cazare) nu pot functiona fara efectuarea periodica a lucrarilor efectuate de firma ddd – dezinfectie, dezinfectie si deratizare. Specialistatii unei firme deratizare Bucuresti realizarea lucrari specifice pentru combaterea si preventia stabilirii coloniilor de rozatoare in jurul acestor unitati comerciale sau alimentare.
——————————————————
Contact firma deratizare Bucuresti

Tel.fix – 021 413 89 41;
Vodafone – 0724 355 711;
Orange – 0744 843 852;
Telekom – 0762 267 299;
Mail – ligrivddd1999@yahoo.com
Site – www.deratizarebucuresti.ro

Leave a Reply