Frumusete, Sanatate

Dintii albi amplifica frumusetea

dentist

De ce in ultimul timp se acorda importanta maxima danturii? Iata lista motivelor numeroase:

-igiena bucala este responsabila de intreaga sanatate a organismului: fizica, psihica, emotionala. Infectiile dentare produc imbolnaviri grave ale ochilor, urechilor, rinichilor si gatului. Stim cat de rau ne simtim, cand ne doare un dinte sau o masea si cat de mult ne uratim, cand obrazul ni se umfla dizgratios.

-dintii, in special cei din fata se vad si daca nu zambim. Avem nevoie de dantura si cand vorbim sau mancam. Dintii plini de piatra sau innegriji duc cu gandul la o igiena precara, de aceea se impune ALBIRE DINTI CLUJ – dintii albi, stralucitori infrumuseteaza buzele si permit folosirea oricarei nuante de ruj. Vara trecuta, cand stomatologul se ocupa de restaurarea dentitiei mele, nu am putut sa dau cu un ruj in nuante estivale: portocaliu, rosu aprins sau roz, fiindca ar fi atras atentia asupra problemelor mele. In prezent pot folosi orice culoare, fiindca am dinti albi-stralucitori datorita profesionistilor de la Alvernadetal.com.

-chiar si culoarea ochilor se urateste si isi pierde din intensitate, cand dintii s-au ingalbenit. Intregul chip ia un aspect neingrijit si batranicios.

Sper ca v-am convins sa nu mai stati o clipa cu dintii patati de ceai, de suc sau de cafea, atata timp cat procesul de innalbire:

-decurge fara dureri si repede. Niciun pacient nu se vaita ca se duce cu frica la albire dinti, fiindca exista aparatura performanta care realizeaza oparatiunea repede si foarte bine.

-dintii albi si sanatosi intineresc cu cel putin 10 ani si infrumuseteaza chipul 100%.

-intr-un timp relativ scurt se rezolva problema

-dintii albiti la cabinet se mentin 2-3 ani

-stomatologul face un consult atent si responsabil inainte si depisteaza toate problemele.

Sper ca te-am convins ca trebuie sa te faci frumoasa-frumoasa cu dinti albi si stralucitori ca zapada la lumina lunii sau a stelelor.

Dintii se pateaza de la bauturile si alimentele consumate zilnic si au nevoie de inalbire periodica, proces care nu este recomadabil sa se faca la domiciliu cu fel si fel de geluri si benzi care fac mai mult rau decat bine.
Pe site-urile oneste ale celor mai bune cabinet stomatologice este prezentata o lista de persoane pentru care nu se poate face albire dentara, urmata de explicatiile potrivite.

Leave a Reply