Concursuri

Distreaza-te cu Yaris in orasul tau si castiga!

De curand, la inceput de octombrie mai exact, Toyota a lansat noul Yaris. O superbitate de masina, intre noi fie vorba. I-as cere-o Mosului, oare incape in sacul lui?!

Si cum la Toyota vestile bune vin la pachet, o data cu lansarea modelului nou s-a dat startul si la distractie cu castig. Au pus de un concurs si i-au dat un nume de cod: Yaris în orașul tău!

Yaris2-300x300

Despre campanie

Yaris în orașul tău! e o campanie dedicata fanilor Toyota, soferi pasionati de masini frumoase si muzica buna. Cum adica ce cauta muzica in povestea asta?! Stati pe aproape, asezati-va confortabil si nu va jenati sa folositi chestia aia numita scroll.

Pe scurt, ideea campaniei este bucuria de a conduce.

Ce castigi?

Daca sansa iti surade si o mai ajuti si tu putin ai putea fii castigatorul unei calatorii de povestit nepotilor, Behind the Scenes, all-inclusive (transport, cazare, masa) de un weekend, la fabrica Yaris din Valenciennes, Franța, unde vei descoperi Yaris la el acasa.

Cum participi?

Pasul 1: Te inscrii in lista fanilor noului Yaris. Adica iti faci un cont pe toyotamea.ro .Cat faci asta, drege-ti glasul si fa multe vocalize.

Pasul 2 : O data ce ai primit cheile masinii, demonstreaza ca esti cel mai creativ fan Yaris! Bucura-te de autoturism, fii fericit oriunde in orasul tau, imortalizeaza bucuria prin poze sau clipuri video si incarca-le pe toyotamea.ro. Fa-o pana pe 10 noiembrie!

Iti recomand sa fii cat mai creativ si sa nu uiti: in poza/clipul tau sa se regaseasca noul Yaris, un loc/personalitate reprezentativa/-a pentru orasul tau si bucuria de a conduce masina geniala. Acestea sunt ingredientele, joaca-te cu ele asa cum te ajuta imaginatia! Daca te filmezi cantand de fericire la volan, cu atat mai bine!

Pasul 3 : Fa-ti norocul cu mana ta! Adica da sfoara-n tara, implica-te la maxim si primesti puncte care te propulseaza in clasament si te aduc mai aproape de castigarea marelui premiu. Detalii despre actiunile pe care le poti face si punctele pe care le poti primi gasesti pe site.

Care sunt orasele participante?

Gasesti noul Yaris in showroom-urile Toyota din București (reprezentanțele din vest, sud, nord), Bacau, Baia Mare, Bistrita, Braila, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Focșani, Iasi, Pitesti, Ploiești, Sibiu, Suceava, Timisoara si Tg. Mureș

Asadar, cu noul Yaris 2014 ai liber la distractie! Testeaza-l, bucura-te de el caci e genial in oras si impartaseste-ti bucuria de a conduce! Si ai putea sa ajungi fix in Franta, intr-o excursie la locul unde magia Yaris prinde viata!

*Articol scris pentru SuperBlog 2014

1 Comment

  1. Recent m-am gandit ca vreau o masina, asa ca, m-am apucat de invatat pentru scoala de soferi, duca ce dau Bacalaureatul vreau sa dau si de permis. Imi doresc foarte mult o masina de la Toyota, e un brand puternic si au masini foarte interesante, ieftine si care consuma putin.

Leave a Reply