Sanatate

Dotarea spitalelor de la A la Z doar cu Sam Medical!

echipament medical

Lucrurile sunt bine facute atunci cand sunt duse la bun sfarsit alaturi de specialisti in domeniu. Este si cazul celor de la Sam Medical care s-au specializat in tot ce tine de furnizarea si distributia de echipamente medicale, la care se adauga si servicii complementare de punere in functiune si instalare. Astfel, daca aveti nevoie de un partener cu experienta in amenajarea unui spatiu medical, puteti apela cu toata increderea la aceasta firma.

Ceea ce ii defineste pe cei de la Sam Medical este, inainte de toate, calitatea: pentru a furniza tot ce este mai bun, firma colaboreaza cu parteneri din tara si strainatate, mari producatori de aparatura medicala si mobilier medical care sa deserveasca mai departe asigurarii de servicii medicale de exceptie. Printre numele mari, se numara Samsung, Philips Healthcare, Toshiba, GE Healthcare, Siemens Healthcare etc.

Indiferent daca se doreste o amenajare de la zero a unui spital nou sau o reamenajarea a unei unitati deja existente, prin intermediul celor de la Sam Medical vei dispune de toate informatiile de care ai nevoie. Pe langa serviciile asigurate la cele mai inalte standarde, firma pune la dispozitia clientilor si consultanta si asistenta de specialitate pentru ca impreuna cu clientii sa poata lua cele mai bune decizii.

Aparatura medicala performanta pentru spitale moderne

Cu totii ne dorim ca atunci cand ajungem la un spital, sa fim tratati cu cele mai bune echipamente si instrumente medicale. Pentru a veni in sprijinul celor care lucreaza in sectorul medical din grija pentru cei de langa ei, Sam Medical vine cu o oferta bogata si diversificata in materie de aparatura medicala. Gama se adreseaza atat celor care activeaza in medicina veterinara, cat si celor care desfasoara activitati in medicina generala si cea dentara.

In acest fel, firma furnizoare ofera spre comercializare echipamente si piese de mobilier medical care sa doteze spatiile viitoarelor sali de operatii, cabinete de consultanta si diagnosticare, centre de imagistica, sectii de terapie intensiva, laboratoare de analiza, cabinete stomatologice etc., dar si care sa modernizeze unitati deja existente. Scopul este unul de la sine inteles: asigurarea de servicii medicale de inalta calitate pentru o viata mai buna.

Odata cu aceasta aparatura de tipul ecografelor, lampilor si dulapurilor chirurgicale, ECG-urilor, panourilor de comanda, defibrilatoarelor, scaunelor de consultatie, electrocauterelor etc., se asigura si servicii de instalare si punere in functiune. Astfel, clientul are garantia ca se poate bucura de toate aceste echipamente gata pregatite pentru a servi celor aflati in suferinta. Si bineinteles, acest lucru este posibil la cel mai bun raport calitate-pret.

O colaborare bazata exclusiv pe profesionalism

Sam Medical isi rasplateste clientii cu servicii personalizate pe masura nevoilor lor. Pentru asta, firma are in vedere proiectul clientului, fie aflat in faza de proiectare sau de fezabilitate, fie proiecte pentru centre medicale si clinici care necesita reamenajare si modernizare.

Acolo unde este nevoie, furnizeaza consultanta de specialitate pentu a sti din primul moment care sunt viziunile clientului si bineinteles, bugetul disponibil. Se asigura consultanta 24 de ore din 24, 7 zile din 7: in acest fel, clientul stie exact care sunt pasii de urmat in afacerea sa si alternativele pe care le are.

De partea cealalta, este vorba despre colaborari incheiate cu producatori de echipamente medicale cu o experienta in domeniu. Acest lucru spune mai multe despre serviciile pe care cei de la Sam Medical promit sa le ofere.

In primul rand, clientii au parte de produse pe masura spatiului de care dispun, a personalului angajat si a confortului care trebuie asigurat. Sunt echipamente de ultima ora care revolutioneaza medicina si totodata, le ofera posibilitatea specialistilor de a pune in practica tot ce stiu.

Asa cum se poate observa, sunt o multime de motive pentru care persoanele in cautare de firme distribuitoare de aparatura medicala pot sa incheie un parteneriat impreuna cu cei de la Sam Medical. Ofertele personalizate si adaptate tuturor cerintelor avute, preturile care sunt negociate direct cu producatorii, serviciile care asigura instalarea aparaturii sunt doar cateva dintre cele mai importante.

Orice colaborare incheiata cu cei de la Sam Medical va aduce castiguri de ambele parti: clientul va avea produsele de care are nevoie la un pret corect, iar firma continua sa-si multumeasca si satisfaca clienii.

Leave a Reply