Diverse, Utile

ESDU DanceStar Romania 2013

 A invata sa mergi te elibereaza. A invata sa dansezi, insa, iti da cea mai mare libertate: de a exprima intregul tau corp.
                                       Rabindranath Tagore

 Oricine are nevoie de dans, este cea mai frumoasa modalitate de a face miscare! Mai mult, dansul este parte importanta a culturii noastre. El a evoluat o data cu societatea, ajungand in prezent la nenumarate forme. In zilele noastre, dansul poate fi considerat atat arta, cat si sport. 


 Daca esti dansator si vrei sa demonstrezi tuturor ca ai talent, atunci sigur trebuie sa te inscrii in ESDU DanceStar Romania 2013!  ESDU DanceStar Romania este un eveniment national, un turneu de calificare pentru marea finala ESDU DANCESTAR World Dance Masters 2013. Cu alte cuvinte, alegem cei mai talentati dansatori romani care sa ne reprezinte tara in intrecerea natiunilor. Sa aratam ca avem cu ce ne mandri! Anul acesta, sub egida European Dance Union, se desfasoara a patra editie a turneului.

 ESDU DanceStar Romania 2013 va avea loc la Bucuresti la Palatul National al Copiilor(Bulevardul Tineretului 8-10), iar inscrierile se desfasoara in perioada 15 ianuarie- 15 februarie, asa ca ai grija sa iti asiguri un loc in competitia de luna viitoare!

 Competitia se adreseaza celor mai cunoscute scoli de dans din tara, scolilor de balet, scolilor private de dans, trupelor de dans dar si celor mai buni dansatori individuali.

 


 Organizatorii ne asigura ca va fi un spectacol deosebit, lucru garantat de numarul mare de concurenti, dar si de varietatea de coregrafii. In cadrul competitiei se disting urmatoarele sectiuni : Dans Modern/Contemporan/Liric, Balet, Naţional/Folcloric Dance, Open/Comercial/MTV Dance, Hip-Hop, Breakdance, Street Styles, Muzical, Step, Disco, Acro Dance, Productii. 

 Pe langa oportunitatea de a castiga admiratia celor prezenti, participantii pot castiga si numeroase premii: premii in bani, pachet gratuit pentru ESDU World Dance Masters 2013, trofee, diplome si numeroase alte premii. Castigatorii turnelui si cei care obtin numarul minim de puncte pentru calificare vor participa la campionatul mondial ESDU World Dance Masters  2013 in data de 15-19 Mai 2013 in Croatia, Porec.
  
 Esti un dansator deosebit? Vrei sa devii campion recunoscut pe plan international? Atunci inscrie-te in competitia campionilor: ESDU DanceStar Romania 2013! Sau nu dansezi, dar cunosti oameni care ar putea reprezenta cu brio Romania? Spune-le de inscrieri! O astfel de sansa nu trebuie ratata, poate fi inceputul celei mai frumoase povesti.

Pentru detalii si informatii suplimentare :
Tel: 0726.339-119
Email: esdu@arsnova.ro
Web: http://www.esdu.org/dancestar/romania


Organizator: Ars Nova SRL
Parteneri media:  24 Fun, ScoliDans.ro, Dance News si agentia creativa Ink9

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Imi place dansul si imi plac enorm si concursuri de dans.

Leave a Reply