Utile

Esti STUDENT? Iata 3 TIPS-URI pentru o STUDENTIE mai usoara!

Desi se spune ca studentia este una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii, exista si persoane care nu reusesc sa profite la maximum de ea si trec prin momente dificile. Esti student si ti-ai dori sa faci din acest lucru o experienta mai usoara? Ei bine, trebuie sa stii ca nu este imposibil si poti chiar sa ramai cu amintiri foarte frumoase din acesti ani. Totul depinde de tine! Afla, in cele ce urmeaza, cum sa faci acest lucru.

Iata cum sa ai o studentie mai usoara:

 • Fii organizat!
 • Pe perioada facultatii, organizarea este extrem de importanta, pentru ca vei fi tot timpul pe fuga si ocupat cu diferite activitati. Astfel, un stil de viata dezorganizat te va ingreuna si te va face sa pierzi timp. De asemenea, este esential sa poti INVATA in conditii optime, asa ca un mediu organizat si placut este tot ce ai nevoie. La fel de bine, pentru a putea studia, ai nevoie de suport, cum ar fi cursurile sau un laptop, pe care sa lucrezi. Pentru acest lucru TREBUIE sa te asiguri ca laptopul personal se afla in cea mai buna stare si nu te va lasa la greu. Iti poti achizitiona de la Laptopstrong display-uri de laptop, ca sa nu ai probleme cand trebuie sa inveti sau sa scrii pentru facultate. O viata organizata te va ajuta sa castigi timp, pe care il poti folosi in scopuri creative sau recreative.

 • Integreaza-te!
 • Din pacate, exista foarte multi studenti care nu reusesc sa se integreze in mediul universitar din care fac parte, din diferite motive. Cel mai adesea, acest lucru este cauzat de lipsa de incredere in sine, care ii face pe acestia sa se desconsidere si sa creada ca nu merita compania celor din jur. Iti doresti sa iei parte mai mult la viata studenteasca, insa iti lipseste increderea in tine? Ei bine, trebuie sa stii ca iti poti imbunatati stima de sine prin diferite metode. Una dintre ele este aceea de a avea grija de felul in care arati si poti face asta achizitionandu-ti haine noi de aici http://www.instinctive.ro/barbati/Hanorace, ca sa ai un aspect exterior ce emana originalitate si putere. O alta metoda este aceea de a incerca sa faci lucruri noi, cum ar fi sa te inscrii intr-o asociatie studenteasca. In acest fel, vei avea sansa sa intri in contact cu foarte multi oameni si vei face lucruri extrem de interesante, care te vor ajuta sa te dezvolti.

 • Mergi la cursuri!
 • Cursurile chiar SUNT importante! In primul rand, ai ocazia sa afli ceva ce te intereseaza sau ceva ce nu vei mai afla in alta parte. In al doilea rand, iti eficientizezi procesul de invatare, pentru ca, inaintea examenelor, informatia nu va fi complet noua pentru tine si nu va mai trebui sa pierzi noptile invatand din greu. De asemenea, ai sansa de a interactiona cu ceilalti colegi, printre care poti descoperi oameni foarte interesanti si iti poti face chiar prieteni noi.

  Fa-ti anii studentiei mai frumosi si mai usori! Pune in practica tips-urile aflate si vei vedea cat sunt de utile!

  1 Comment

  1. ghelbere elena

   Studentia a fost una dintre cele mai frumoase si fericite perioade din viata mea.

  Leave a Reply