Alimentatie, Copii, Utile

Fă-i celui mic o surpriză adevărată cu un tort aniversar special pentru copii

Știm cu toții că aniversarea prichindelului nu e lucru de joacă. În primii ani, vei dori sa ai cele mai frumoase amintiri cu cel mic și tortul de aniversare de la 1 an va fi la loc de cinste în albumul cu poze. Când crește mai măricel, trebuie să organizezi și petrecerea de aniversare, să faci lista de invitați, să cumperi baloane, prăjituri, sucuri, sa pregătești niște lucruri de mâncare…în fine, tot ce trebuie.

 

Mai presus de toate, însă, tortul este de departe cel mai important, cel care tronează impunător cu lumânările în el și care ia ochii micuților, care nu știu ce vor mai mult: să îl mănânce sau să îl admire. Dacă tortul aniversar e cel mai important pentru copii, înseamnă că alegerea lui este cel mai important lucru pentru tine.
Parcă te ia cu panică, când te gândești că trebuie să petreci o zi întreagă în bucătărie, chinuindu-te cu un tort imens care să ajungă la toți invitații, care să fie delicios și pe deasupra și aspectuos. Pare ceva desprins din filmele de groază, mai ales dacă bucătăria nu e tocmai punctul tău forte.

Nu e mai simplu să comanzi online un tort aniversar pentru copii ?

5 sfaturi pentru a comanda un tort pentru ziua de naștere a copilului
Până la urmă, suntem în epoca online-ului. Nu trebuie să te duci tocmai la cofetăria din centru pentru a da o comandă de prăjituri, iar acest lucru nu poate decât să te bucure, pentru că ai mai mult timp pentru a face ceva mult mai important: organizarea propriu-zisă a petrecerii.

Comanda online a torturilor aniversare pentru copii, însă, nu poate fi făcută oricum. În primul rând, ai nevoie de o cofetărie online de încredere, pentru că nu poți să lași tortul de care depinde întreaga aniversare a prichindelului în baza oricui.

La o simplă căutare pe Google vei găsi mai multe cofetării online, iar tu trebuie să o alegi pe cea care îndeplinește următoarele criterii:

 •  Folosește mereu ingrediente proaspete și naturale pentru crearea torturilor aniversare pentru copii. Micuții sunt foarte sensibili când vine vorba de mâncare, deci nu vrei ca propriul tău prichindel sau unul dintre invitați să experimenteze ostare de rău din cauza unei prăjituri vechi sau făcute fără simț de răspundere
 • Îți oferă livrare rapidă. Aici e evident, nu faci comenzi de tort cu o lună înainte de petrecerea copilașului, deci trebuie să găsești o cofetărie care îți va livra tortul aniversar pentru copil în maxim câteva zile
 • Are prețuri decente. Da, știm cu toții că nu te uiți la bani când vine vorba de năzdrăvanul tău. Știi, însă, prea bine, că atunci când vine vorba de organizarea unei petreceri, tortul nu e singura cheltuială. Trebuie să ai siguranța că alegi prețul corect pentru serviciul corect
 • Îți oferă servicii de personalizare, nu doar torturi aniversare standard. Micuțul tău va fi cu siguranță mult mai impresionat atunci când va vedea personajul lui animat favorit în 3D pe tort, decât dacă vei comanda un tort clasic. Alegerea e a ta, dar știi deja ce îi va face prichindelului ochișorii să sclipească
 • Are o varietate mare de arome și rețete. Evident, aici nici nu încape discuție, ar trebui să alegi o cofetărie online care îți oferă mai mult decât 3 tipuri de creme pentru crearea tortului aniversar pentru copil. Astfel, ai ocazia să găsești fix aroma pe care micuțul tău o adoră!

Pentru că trebuie să ai un punct de plecare, ai nevoie și de o recomandare pentru o astfel de cofetărie online, care să îndeplinească toate criteriile de mai sus. O astfel de cofetărie online care acoperă Bucureștiul și zonele limitrofe este Edulce.ro

Aici vei găsi numeroase minunății aniversare, pline de cremă savuroasă, create din cele mai proaspete ingrediente naturale, gata să uimească toți piticii de la aniversarea micuțului tău. Dacă vrei să îți tragi puțin sufletul și să nu mai petreci o zi în bucătărie făcând tort, atunci Edulce.ro este gata să te salveze.

La mulți ani, prichindelului tău!

2 Comments

 1. Valeria Chertes

  Nu stiu daca as avea curaj sa il comand on line.

 2. ghelbere elena

  Prefer ca prajiturile si torturile mai ales pentru copii sa le fac eu. La decorat ma inspir de pe net.

Leave a Reply