Diverse, Utile

Fa-ti vocea auzita prin anunturi in ziare locale

Vinzi un apartament sau cauti chiriasi?

Reprezinti o societate si vrei sa recrutezi personal?

Ai lansat recent o afacere si vrei sa te faci cunoscut?

Organizezi o licitatie publica?

 

Daca raspunsul este afirmativ la oricare dintre intrebarile de mai sus, atunci solutia este una simpla: publicare de anunturi in ziare locale. Probabil te intrebi deja de ce este aceasta solutia cea mai buna pentru a-i face auzita vocea. Raspunsul este unul destul de simplu: probabil ca daca esti din Rasnov nu cauti chiriasi pentru apartamentul tau in Radauti, asa cum o firma din Slobozia nu pare prea interesata sa angajeze lucratori din Resita, iar daca ai o afacere cu prajituri slabe sunt sansele sa te intereseze promovarea serviciilor tale mai departe de aria in care iti desfasori activitatea…

Fie ca te pricepi sau nu la publicarea anunturilor, fara promovare e greu sa reusesti. Sigur, poti apela la cunoscuti, dar asta inseamna promovare la o scare foarte mica, cu mult sub asteptarile tale. O investitie in publicarea de anunturi merita, te vei convinge rapid de acest lucru.

In cazul in care ai nevoie de ajutor pentru a publica anunturi in ziare locale, poti lua in calcul agentia de publicitate Mediapress Advertising. Vei putea beneficia de ajutorul necesar pentru a publica un articol intr-unul dintre cele peste 300 de ziare locale din intreaga tara.

anunturi zl

Cum dai un anunt la ziar cu ajutorul Mediapress Advertising?

1. In primul rand alege-ti ziarul in care vrei sa fie publicat anuntul. Spre exemplu, daca esti ca si mine din Ialomita, te-ar putea interesa sa publici anunturi in ziarul Ialomita.

2. Acceseaza pagina ziarului si da click pe Publica anunt!

3. Urmeaza pasii conform indicatiilor, iar in maxim 2 ore vei primi detalii privind costurile si detaliile publicarii anuntului.

4. Daca totul este in regula, nu iti ramane decat sa iti dai acordul pentru publicare.

Cum poti achita un anunt la ziar prin intermediul Mediapress Advertising?

Din momentul in care se face calculul pretului, anuntul este pastrat 15 zile in baza de date, iar in acest interval se poate face plata conform facturii proforme primite. Pasul urmator este trimiterea dovezii platii.

Important este ca ai la dispozitie numeroase modalitati de plata:

  • Prin card bancar
  • Prin mandat postal sau mandat on-line
  • Prin banca(ordin de plata)
  • Prin Trezorerie
  • Prin curier

Important este ca in tot acest proces ai sprijinul echipei Mediapress Advertising. Ei se ocupa de partea tehnica si iti comunica permanent detaliile. Tie nu iti ramane decat sa te hotarasti cat de repede vrei sa publici un anunt in ziare locale prin care sa te faci auzi!

1 Comment

  1. La noi e practica sa dai anunt in Cronica de Falticeni, Monitorul de Suceava sau pe Info UPC. cel pputin cele online sunt in mare parte gratuite ­čÖé

Leave a Reply