Sanatate

Ficatul isi cere drepturile, ai face bine sa il asculti!

Draga mea,

 

Subsemnatul,  ficatul tau, iti cer in mod oficial sa imi acorzi mai multa importanta.  Ma vad nevoit sa fac asta, pentru ca bag de seama ca ignori in mod repetat toate semnele pe care ti le dau atunci cand sufar.

Stiu ca ai impresia ca eu am superputeri si ca voi rezista fara probleme pana la sfarsit. Sau ca esti tanara si e imposibil sa ti se intample ceva grav. Nu! Deschide bine ochii si urechile!  Fii mai atenta la semnalele de alarma pe care le trag si schimba ceva. Vreau sa ne intelegem: trebuie sa ai grija de mine, iar eu iti promit ca te voi rasplati cu zile multe si sanatoase. Nu putem unul fara celalalt. Nu vreau sa ma plang, dar am multa treaba,  te apar de toti dusmanii aparent invizibili, iar lupta asta ma epuizeaza. Concret, ce ai putea face pentru mine:

  • Mananca mai sanatos! Sunt convins ca nu este nevoie sa iti spun ce inseamna asta.  Teoria o stii foarte bine,  nu iti ramane decat sa fii mai atenta si mai selectiva.
  • Dormi mai mult! Stiu ca uneori exista termene limita ce trebuie respectate,  dar daca ai lucra putin mai eficient, poate ai reusi sa ajungi mai repede in pat.  O ora in plus de somn poate face minuni,  crede-ma!
  • Streseaza-te mai putin!  Pare o misiune imposibila,  dar rabdarea si toleranta se educa, iar ele sunt solutiile pentru a tine stresul la distanta.
  • Ajuta-ma cu suplimente naturale!  Unii oameni confunda suplimentele cu medicamentele. Nu! Suplimentele sunt cheia catre sanatate! Un stil de viata sanatos(vezi pasii de mai sus) plus un supliment ayurvedic te ajuta sa nu cauti vreodata medicamente … Pentru ca observ ca ai o problema in a intelege sfaturile indirecte,  iti voi recomanda eu un supliment eficient,  pentru ca nu avem timp de pierdut: LIVECOM de la Ayurmed.

 

Te simt reticenta.  Te gandesti ca nu poti sa iei orice produs, doar e vorba de sanatatea noastra la mijloc.  Asta e bine,  inseamna ca te-am pus pe ganduri, deci primul pas e facut. Ai nevoie de argumente pentru a incepe o cura cu LIVECOM,  iata cateva:

1. Este un produs ayurvedic 100 % natural,  din plante medicinale indiene.

2. Imi imbunatateste functiile si ajuta la regenerarea celulelor hepatice

3. Protejeaza integritatea membranei celulare, creand astfel o bariera intre mine a substantelor care nu ne vor binele(alimente nesanatoase, medicamente,  alcool,  etc)

4. O ajuta si pe coechipiera mea, vezica biliara,  sustinand secretia biliara

5. Detoxifiere,  colesterol normal sunt alte doua beneficii importante ale unei cure cu LIVECOM.

 

Nu sta prea mult sa te gandesti inainte de a lua masuri.  Incepe cat mai curand o noua viata,  una echilibrata, pentru a avea mereu zambetul pe buze.

 

Cu incredere,

Ficatul tau

2 Comments

  1. ghelbere elena

    La pumnul de medicamente pe care le iau zilnic trebuie sa am grija de ficatul meu. Acest supliment nu l-am luat am luat altele recomandate de farmacista.

Leave a Reply