Diverse, Utile

Fotografia de nuntă perfectă

Afară ninge viscolit şi noi ne amintim de cât de frumoasă a fost acea zi de vară în care ne-am unit destinele. Iar amintirile vii ale zilei de august ne încălzesc inimile.

Ziua nunţii… ca orice fată, am visat la ea ani buni. Aveam un plan pentru toate: rochie de mireasă, buchete, biserică, local, fotograf, muzică… Mi se părea că este uşor să organizezi o nuntă, neştiind ce mă va aştepta peste ani. 


A sosit: 26 august 2006. După luni de pregătiri, de schimbări de planuri şi adaptări „din mers”, a venit ziua cea mare. Nu ştiu sincer de ce i se spune aşa, pentru că mie mi s-a părut că a avut mai puţin de 24 de ore, a trecut ca o adiere de vânt. Mi-aş fi dorit să dureze ca în poveşti, trei zile şi trei nopţi. Dar nu a fost aşa şi atunci am realizat cât de inspiraţi am fost când am ales un fotograf de nuntă Bucureşti!

Eu şi soţul meu suntem nişte perfecţionişti şi am muncit mult pentru ca nunta noastră să fie perfectă, sau, mă rog, cât mai aproape de perfecţiune şi să revedem, peste ani şi ani, amintiri dragi păstrate în inima noastră, dar şi într-un album impecabil. Îmi aduc aminte ca şi cum a fost ieri, deşi au trecut aproape 7 ani: emoţiile în timp ce îmbracam superba mea rochie de mireasa, pregătindu-mă să îl întâmpin pe EL şi împreună să pornim pe un drum nou plin de trăiri intense; lacrimile mamei când a văzut cât a crescut fata ei; uimirea lui când m-a văzut pentru prima dată în ziua aceea; mâinile tremurânde ale naşei în timp ce mă gătea; intrarea în biserica unde ne-au întâmpinat vocile angelice ale corului; cele două verighete care se îmbrăţişau înainte de legământul sacru, cununiile pe care preotul ni le-a aşezat pe capete ca semn al uniunii noastre în faţa Domnului, flacăra lumânărilor care ne-a luminat calea către noua viaţă… Şi multe alte clipe de nepreţuit. Toate stau frumos aşezate în albumul pe coperta unde sunt trecute numele noastre şi ziua magică.

Stau şi mă întreb acum, după ani: dacă nu aş fi apelat la un profesionist care să ştie cum să imortalizeze instantaneele perfecte, oare care ar fi fost amintirile cu care am fi rămas din ziua nunţii noastre?! Mulţumim fotografului nostru care a transformat un vis frumos în amintiri unice!

…Afară ninge viscolit şi noi privim la fotografiile de nuntă din acea zi superbă de august!

9 Comments

 1. Agurita77

  ce amintiri frumoase draga mea 🙂 poop

 2. Frumoase amintiri va doresc multi ani inainte impreuna si fericiti,sa va dea Domnul tot ce va doriti voi :-* iubiti-va mult :-* cand am citit titlul am crezut ca o sa ne arati o poza de la nunta ta 😀

 3. RaduAdina

  Frumos.Da, si eu imi doresc pentru nunta mea (la anul probabil) ca totul sa iasa bine si sa gasesc oamenii potriviti pentru foto, video si muzica.

 4. Ana Naghi

  conteaza enorm, momemtele alea sunt unic si sa nu regreti nimic

 5. Ana Naghi

  Multumim, Monica! La fel si voua! 🙂

 6. Ana Naghi

  eeei, nu prea sunt de acord cu pozele personale, stii tu: intimitate…

 7. Ana Naghi

  mersi, Agu!

 8. Paun Loredana

  Si la mine au trecut mai bine de 20 de ani …dar culmea…parca ieri a fost acest eveniment …emotii , trac …o , doamne …dar cate nu au fost …Nu am avut bani de rochie noua de mireasa , am luat una cu imprumut de la o fosta colega de liceu , care se casatorise cu vreun an in urma .Si totusi , erau timouri mai saracacioase…dar eu le regret …eram mai simpli ca statut financiar …dar eram mai UMANI …mai prietenosi , eram oameni de cuvant …Acum…putini ne-am mai pastrat caracterul si amabilitatea !!! Uf…

 9. ghelbere elena

  Conteaza ca la eveniment major sa avem un fotograf profesionist.

Leave a Reply