Utile

Garsoniera inchiriata, o prima locuinta

Cea mai ieftina modalitatea de a locui singur in chirie este garsoniera. O camera, o baie, o bucatarie, o camara, tot ce are nevoie o singura persoana. Usor de intretinut, taxe mici si chiria la fel de mica. Desi pare stramtorita, o garsoniera poate fi o casa comoda si confortabila pentru una sau chiar doua persoane, pentru un cuplu. In Ploiesti gasesti o oferta larga de garsoniere de inchiriat la Royal Imobiliare!

moving_in

 

Garsonierele sunt vazute ca si moduri ieftine si practice de a locui in chirie. De regula un asemenea aranjament este temporar, stai intr-o garsoniera pana poti sa iti permiti ceva mai bun si mai mare, insa acest lucru nu inseamna ca nu te poti simti bine in aceea garsoniera pentru oricat timp ai numi-o acasa. Practicalitatea ei inseamna costuri reduse, economisesti la taxe si chirie, deci ai cativa bani in plus, si la curatenie, deci ai timp in plus. Acestea doua avantaje le poti folosi in beneficiul tau cum doresti.

Desi ai doar o camera asta nu inseamna ca nu ai spatiu sa te simti bine, poti sa folosesti o canapea extensibila pe post de pat, astfel ai si un dormitor si un living in acelasi loc. Cu o parte din banii economisiti la chirie si taxe poti sa iti decorezi camera multifunctionala cu un televizor cu diagonala mare, o statie de gaming etc. Aceste obiecte oricum le vei putea duce cu tine cand te vei muta, astfel incat sunt o investitie buna. Daca nu iti place modul cum este aranjata garsoniera poti sa o zugravesti, sa o faci a ta, desigur cerand o reducere a chiriei pentru aceste investitii pe care nu ai cum sa le iei cu tine.

Desi deseori o garsoniera inchiriata este o prima locuinta, ceva simplu si ieftin, un prim pas, nu inseamna ca nu te poti simti bine, pana la pasul urmator.

 

ROYAL IMOBILIARE

Agentie Imobiliara

str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO

Phone: 0371 330 301

1 Comment

  1. Chiria este ideala pentru inceput, insa conform studiilor, Romania are cel mai mare procent de proprietari din UE. Contrar tarilor occidentale care prefera sa stea aproape toata viata in chirie si sa aiba libertate de miscare si responsabilitati m ai putine, noi suntem mai pragmatici si ne place sa prindem radacini intr-un singur loc.

Leave a Reply