Utile

Generatoare de curent: Intotdeauna un ajutor de nadejde la nevoie

generatoare de curent

Un lucru este cert: avem nevoie de generatoare de curent atunci cand se ia curentul! Poate datorita unei furtuni sau a unui fulger, sau pur si simplu are loc mentenanta instalatiei electrice, iar multe din dispozitivele pe care le avem in casa inceteaza sa mai functioneze. Nu-mi imaginez o astfel de situatie. Frigider nefunctional, centrala picata, zero lumina in casa.

Fara curent electric ne simtim neputinciosi, pentru ca depindem de el chiar si pentru a ne incalzi mancarea, ca sa nu mai spun ca fara lumina si caldura paraca am locui afara. Iar cand vine vorba gadgeturi ne rugam sa tina cat mai mult bateria.

Nu, chiar nu-mi pot imagina asta!

Generatoare de curent portabile – pentru ca situatiile de urgenta pot interveni oriunde

Am aflat de curand ca exista generatoare de curent portabile si m-am bucurat. Asta pentru ca-l putem lua cu noi in orice escapada in natura. Grozav, nu?

Stiu ca nu toata lumea se pricepe la tehnologie sau motoare, dar cand este vorba de o urgenta se dovedeste necesar sa stim cum sa le pornim.

– In primul rand, este obligatoriu ca aceste generatoare de curent sa fie amplasate afara.

– Un astfel de produs niciodata NU trebuie asezat in casa sau in locul unde dormim. Fiind portabil, inseamna ca nu se alimenteaza la curent ci foloseste combustibil pentru angrenarea motorului, ca la masina. Deci monoxidul de carbon generat este periculos.

– La fel de periculos este sa il folosesti in ploaie, asa ca asigura-te ca il folosesti intr-un loc uscat, de preferat acoperit, iar mainile iti sunt uscate.

Nu uita sa citesti instructiunile inainte de punerea in functiune.

Atunci cand achizitionezi un generator nou, sau poate nu l-ai mai folosit de mult si ai uitat cum se procedeaza, este important sa citesti instructiunile de folosire.

Mai mult decat atat, asigura-te ca ai exact combustibilul si uleiul de care ai nevoie si in cantitatea necesara, mai ales daca planuiesti sa il folosesti undeva unde nu ai access rapid la astfel de servicii.

Periodic este necesar sa verificati filtrul de aer pentru a vedea daca este imbacsit cu particule ce pot impiedica absorbtia aerului.

De asemenea asigura-te ca functioneaza inainte de a pleca undeva pentru a nu te trezi ca nu dispui nici macar de minimum de energie.

Alege doar generatoare de curent de calitate si cu o putere suficient de mare pentru a-ti acoperi necesitatile

Este important sa stim exact de cat curent avem nevoie pentru a nu ne trezi ca produsul achizitionat nu face fata consumului. Cu o putere de 3000 si 4000 W poti folosi un frigider mai mic, un televizor, cateva becuri si 1-2 telefoane, iar daca vrei un confort mai sporit poti merge pana la o putere de 10000 W. La fel de important este ca motorul sa porneasca usor, sa fie puternic si durabil.

Un produs nou, de buna calitate, si care sa tina cat mai mult fara sa fie nevoie sa il ducem la service este dezideratul oricarui cumparator.

Dar unde sa gasesti astfel de produse de calitate?

VivaldiShop.ro este exact ceea ce cauti. Si eu am gasit greu un furnizor care sa ma multumeasca. Asa ca am zis sa va zic si voua. Cu o gama variata de produse pentru casa, padure sau gradina, precum motofierastraie, motocoase, generatoare de curent, hidrofoare, etc., raspunde exact nevoilor tale punctuale, de fiabilitate, calitate si pret, atat la achizitionarea lor cat si pe partea de service, oferindu-ti consultanta personalizata.

Aunca o privire online pe www.vivaldishop.ro.

P.S. Astept sa-mi spuneti cum vi se par produsele.

Leave a Reply