Utile

http://www.si-law.ro site-ul unui avocat greu de invins

Un avocat valoreaza cat o casa, cat o suma uriasa de bani, dar cel mai mult cat libertatea. Cat o ai, nu stii sa o pretuiesti la adevarata ei valoare, cum nu stii sa pretuiesti sanatatea. Ti se pare ca asa trebuie sa fii mereu: sanatos si liber.

Sa te poti duce unde vrei, dupa ce ai terminat programul de la serviciu si mai ales sa te intorci acasa, cand vrei.

Dar sa stai intr-o camera cu 7-8 oameni pe care nu-i cunosti? Unii poate au furat, altii au ucis, talharit sau mutilat si te gandesti, daca intr-o seara se reped in locul in care te odihnesti si iti fac si tie ce au facut victimelor pentru care au ajuns aici?

La arest se aduna multa frustrare si detinutii stiu ca in esenta au pierdut aproape totul si nu mai au ce risca.

Sa stai in arest este cumplit! Lumina nu se stinge, cand vrei tu, ci cand se da stingerea. In cazul in care mai vrei sa mai stai 10 minute, posibilitatea se exclude.

Nu poti sa te duci sa mananci o pizza, cand iti lasa apa in gura de pofta. In libertate, puneai mana pe telefon si o comandai si dupa o ora o primeai la domiciliu calda. Parca si vezi cum desfaceai cutia cu maini tremurande de emotie, la gandul ca peste cateva secunde vei musca din bucata aurie peste care s-a topit uniform branza sau cascavalul.

De dus la cinema sau la restaurant nu poate fi vorba. In plus, pierzi ani din viata, fara sa faci nimic. Daca ai familie si copii, in afara faptului ca le patezi obrazul, pierzi si momente importante din viata copiilor.

Te vei intoarce in mijlocul lor ca un strain si va trebui sa lupti sa iti recapeti locul.

Ti-am spus toate acestea din doua motive:

1. Sa faci tot ce depinde de tine, sa iti pastrezi libertatea, fiindca este la fel de scumpa si importanta, cum sunt viata si sanatatea. Toate zilele petrecute in arest sunt irosite.

2. Sa lupti pentru libertatea ta, in cazul in care iti este amenintata si ai probleme cu justitia. Pe http://www.si-law.ro gasesti omul care va face totul ca tu sa lucrezi liber in Israel si sa te bucuri de sederea ta in acel stat.

El este aparatorul romanilor care se afla in Tara Sfanta si au probleme de natura juridica.

Iata ce caracteristici il fac sa fie atat de valoros:

-lucreaza de multi ani in justitie. A detinut functii cheie in departamente importante, iar evreii il pretuiesc mult, mai ales ca le-a asigurat securitatea multi ani. Pentru el orice tip de proces nu mai are secrete. Cu aceeasi abilitate se descurca si cu un proces penal si cu unul civil si cu un litigiu comercial.

-este o persoana de incredere. Toti clientii au declarant ca s-au bucurat de loialitatea lui de la inceputul procesului, pana la castigarea acestuia.

-cunoaste la perfectiune legislatia din Israel, dar si pe cea internationala, de aceea niciun proces nu il gaseste nepregatit, fiindca stie ce lege si ce articol sa invoce in favoarea clientului sau.

-pregateste cu minutiozitate fiecare caz in parte. Nu doarme noptile, citeste dosarul de mai multe ori, aduna probe, cert este ca pregateste o aparare solida.

-stie sa vorbeasca perfect in engleza, ebraica si romana. Parca toate cele trei limbi sunt limbile sale materne, de aceea este si ascultat cu placere in sala.

-este un avocat care se pricepe la toate, inclusiv sa te consilieze cand cumperi ceva pe numele tau sau cand deschizi o afacere in Israel. Te ajuta sa dobandesti permisul de conducere, daca acesta ti-a fost retinut, fiindca fara sa iti asiguri mobilitatea este greu sa te descurci.

Cu ajutorul lui, multi romani au fost gratiati prin decret prezidential sau au fost eliberati pe cautiune. Da, el te poate ajuta sa fii iar omul liber si fara probleme, dar trebuie sa asculti ce iti spune si mai ales trebuie sa ai singur grija de libertatea ta!

Tocmai de aceea, cand calatoresti in Israel in excursie, sa lucrezi, sa iti faci studiile sau sa faci cumparaturi, informeaza-te dinainte de restrictiile impuse de statul respectiv si cetatenilor straini si nu le incalca. Ia cu tine si datele de contact ale avocatului despre care ti-am vorbit, fiindca nu se stie cand ai nevoie de ajutorul lui! Un avocat este bun si la necaz si la bucurie, fiindca, uite, in cazul in care doresti sa cumperi o vila sau o masina de lux, ai nevoie de suport juridic!Samy Ilie este pregatit in orice moment sa intervina adecvat pentru tine! Nu uita acest lucru si profita de oportunitate.

Sa iti fie draga libertatea si sa o pazesti ca pe lumina ochilor, dar in cazul in care esti amenintat ca o pierzi, lupta pentru ea, fiindca face parte din categoria bunurilor de pret ale omului!

Leave a Reply