Utile

Idei de amenajarare pentru bai mici

Vara da startul la relaxare si la zile pline de culoare. Zilele calduroase ne inspira sa reimprospatam si aspectul casei care se poate schimba prin renovari mici sau de dimensiuni ample.

In domeniul renovarilor, casele si spatiile mici sunt parte din cele mai dificile proiecte de restaurare. Spatiile mici necesita mobilier si decoratiuni pe masura acestora, astfel ca deseori poate fi complicat sa gasim necesarul pentru renovari fix pe placul nostru.

Astazi vorbim despre mici idei in materie de renovare si redecorare pentru bai mici. Pentru decoratiuni pe masura oricarei incaperi apelez la Folina, unde gasesc tot necesarul de care am nevoie.

3 idei de amenajare pentru bai modeste

1. Mobila

Dimensiunile mobilei intr-o baie mica trebuie sa fie destul de reduse. De exemplu, in baia mea mica nu incap foarte multe lucruri: cel mult un dulapior mic sau dulapuri compacte de perete si/sau rafturi supraetajate. Rafturile supraetajate ofera insa senzatia de spatiu mic, insa rafturile putine pot pastra dimensiunea incaperii si in acelasi timp te pot ajuta sa fii mai organizat(a).

2. Cada sau dus?

In astfel de spatii este recomandat sa recurgi la dus din prisma faptului ca o cabina cu dus poate fi amplasata cu usurinta intr-un colt si sa mai castigi ceva spatiu. Cu toate astea, daca esti orientat catre mai putina risipa si economie, recomandat este sa instalezi o cada mica, in dimensiunea baii tale.

3. Gresie si faianta

Cele doua articole sunt esentiale atat la capitolul bai de diferite dimensiuni, cat si pentru bucatarie. Acestea nu ocupa deloc spatiu, fiind ideale pentru a-ti proteja peretii si pentru a preveni infiltratiile de la vecini si/sau aparitia mucegaiului. Pentru un design mai deosebit poti opta si pentru faianta 3D.

Daca ai nevoie de mai multa inspiratie pentru baia ta, aceseaza Folina si afla care sunt cele mai noi trend-uri universale.

Leave a Reply