Utile

Iluminare de vis

plafoniera

Sarbatorile de iarna se apropie tot mai mult si anul acesta imi doresc sa am totul pregatita, iar casa sa arate ca in povesti. De aceea m-am gandit sa schimb anumite lucruri prin casa si am inceput prin a schimba corpurile de iluminat.

Am apelat la site-ul savelectro.ro, deoarece stiam ca acestia detin o gama foarte buna de corpuri de iluminat. Asta pentru ca, cu ceva timp in urma, am mai cumparat de pe magazinul lor becuri led si am fost foarte multumitade calitatea lor.

Site-ul are produse dedicate sistemelor de iluminare iar gama lor diversificata acopera nevoile clientilor avand corpuri de iluminat foarte acceptabile la pret.

Fiind un mare fan al produselor din lemn, am cumparat plafoniera Berbera 2216 de la Rabbalux. Aceasta plafoniera are o dulie de tip E27, iar clasa de protectie este IP20.

Detine 3 surse de iluminare la care se pot pune becuri de 60 W, oferind o sursa puternica de lumina care poate ilumina intregul living room.

Inaltimea plafonierei este de 250 mm, iar diametrul este de 480 mm. Plafoniera Berbera 2216 are un aspect modern, iar magazinul ofera 24 luni de garantie pentru cest produs. Design-ul plafonierei este adecvat, atat pentru case, cat si pentru apartament, deoarece imbina noul stil modern de lucrare in lemn pentru un aspect elegant si comfortant. Culoare plafonierei Berbera 2216 imita lemnul Wenge si se curata foarte usor. De asemenea, de pe acest magazin m-am aprovizionat cu becuri cu led pentru noua plafoniera. Am ramas foarte multumit de serviciile magazinului savelectro.ro, deoarece au fost foarte prompti in a-mi livra produsul, iar calitatea plafonierei nu a avut concurenta.

Recomand magaiznul pentru cei care vor sa imbunatateasca sistemul de iluminare in locuintele lor, la preturi foarte convenabile. Iarna aceasta voi beneficia de iluminare de inalta calitate, de la un corp de iluminat foarte aspectos, multumita magazinului savelectro.ro!

Leave a Reply