Diverse, Utile

Importanta locatiei spatiilor comerciale

Succesul oricarei afaceri depinde mult de locatia acesteia, de spatiul comercial in care isi desfasoara activitatea. Indiferent de tipul afacerii, de scopul sau publicul sau, spatiul in care se desfasoara, locatia, sediului sau este un aspect important, care trebuie luat in considerare inca de la inceput. Inainte de a lua o decizie, verifica oferta de spatii comerciale de vanzare din Ploiesti de la Royal Imobiliare.

Print

 

Exista mai multi factori care iti influenteaza decizia de a cumpara un anumit spatiu comercial – factorul cel mai greu fiind, desigur, bugetul. In functie de acesta poti sa alegi o locatie centrala sau mai putin centrala. Insa trebuie sa stii ca daca incerci sa iti limitezi bugetul in aceasta etapa poti suferi mult dupa aceea, mai ales daca afacerea ta se ocupa cu vanzarea directa de produse, daca ai un magazin, un restaurant, depinzi de traficul uman din preajma locatiei tale. Daca lumea nu prea umbla in zona in care ai achizitionat tu un spatiu comercial, nu o sa ai vanzari, deci chiar daca ai platit putin pentru respectiva locatie, nu ai castigat nimic, pe termen lung vei pierde chiar mult mai mult.

Chiar daca nu vei oferi produse si te vei axa pe oferirea unui anumit serviciu sau servicii, daca vei avea sediul intr-o locatie mai putin centrala, mai izolata nu doar ca iti vei pune clientii intr-o situatie neplacuta, iti va fi mai greu sa atragi potentiali clienti.

Un alt aspect pe care trebuie sa il iei in considerare, tot din categoria locatie, este competitia. Cate alte afaceri care ofera produsele pe care le oferi tu sau serviciul ep care il oferi tu sunt in aceea zona? Daca sunt mai multe, impactul tau va fi minim.

Toti acesti factori trebuie luati in considerare cu atentie inainte de a lua o decizie, bugetul nu este singurul lucru cu greutate, sau nu ar trebui sa fie singurul lucru cu greutate, pe langa buget, dupa cum am aratat, mai sunt inca cateva elemente ce trebuie analizate.

 

ROYAL IMOBILIARE

Agentie Imobiliara

str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO

Phone: 0371 330 301

2 Comments

  1. intr-adevar criteriile mentionate mai sus sunt cateva de care trebuie tinut cont cand iti alegi un spatiu pentru desfasurarea activitatii daca vrei sa ai un vad bun si afacere prospera.

  2. Nicolae Claudia

    Asa este..pentru o afacere sa mearga bine, conteaza mult unde inchiriem sau cumparam spatiul

Leave a Reply