Diverse, Utile

Inchirieri spatii comerciale

Va spuneam nu demult ca intentionez sa am propria afacere. Drumul nu este deloc usor si sunt ferm convinsa ca -fara ajutorul profesionistilor- va fi si mai greu. Sunt foarte multe aspecte de pus la punct, incat atunci cand le pui pe hartie, te cam sperii, ce-i drept. Asa ca m-am convins ca acesta nu este un drum pe care sa pornesti singur, oricata dorinta si vointa ai avea, e munca de Sisif.

Aspectul la care ma opresc de data aceasta este cel al spatiului in care se desfasoara o anumita activitate. Fie ca vorbim de birouri sau de hale de productie, e de la sine inteles ca nu prea ai cum sa iti desfasori activitatea fara un spatiu adecvat. Dar, cu cate ai pe cap cand demarezi o afacere, oare ai timpul necesar cautarii spatiului? Oare nu ar fi mai bine daca ar face-o profesionistii pentru tine?! Si ma gandesc ca, desi stii ce activitate vei desfasura, nu inseamna ca vei sti automat si ce calitati trebuie sa aiba spatiul pe care il cauti. Nimeni nu le stie pe toate!

In vremurile tulburi in care traim, cred ca tot mai putine firme isi permit sa cumpere un spatiu comercial. Solutia? Sa inchiriezi spatiul, astfel incat efortul financiar sa fie unul accesibil.

Valad.ro inchiriaza spatii pentru birouri, hale industriale, spatii depozitare, dar si warehouse si spatii pentru showroom, acoperind astfel o gama larga de nevoi. Zonele unde sunt disponibile aceste spatii sunt: in vestul Bucurestiului: Domnesti (Domnesti Business Parc) si Dragomiresti (A1 Business Park).

Trebuie sa recunosc ca atunci cand vine vorba sa investesc, sunt foarte atenta. Nu te poti grabi, mai ales in astfel de situatii. Iar eu cercetez piata de ceva vreme si tot nu pot spune ca le stiu pe toate. Insa ceea ce mi-a atras atentia in mod deosebit la valad.ro sunt experienta  in domeniu, faptul ca este o societate prezenta in douasprezece tari europene si bineinteles, reputatia.Un client multumit este cea mai buna reclama , asa se spune. Si asa si este, nu conteaza ce incerci tu sa spui despre tine, importante sunt faptele, calitatea serviciilor tale valoreaza enorm.Asa ca sunt sigura ca aceasta colaborare ar fi o mutare inteligenta!

4 Comments

  1. Da,este foarte bine ca nu te arunci cu capul inainte! Te felicit si multa bafta,sa ajungi sa rezolvi si sa gasesti ceea ce-ti doresti! 🙂
    Pupici!

  2. Problema spatiului o aveam si eu pe vremuri, cand doream sa imi deschid o afacere.

  3. Nick

    Da multumim pentru idee, am vazut despre ce este vorba, insa se adreseaza firmelor, avantajul cel mare este ca spatiile de depozitare se afla la intrarea pe autostrada A1. Bun articol, mult succes la scris

  4. stoica claudia

    Interesant articol ,multumim pentru idei,nu sti cand ai nevoie de ele

Leave a Reply