Utile

Informatii utile pentru departamentul de resurse umane

Departamentul de contabilitate al firmei noastre este in mare suferinta. Une dintre salariate si-a luat concediu prenatal, alta s-a pensionat, iar seful ma someaza sa angajez personal contabilitate Bucuresti.

Ar vrea daca se poate un as in contabilitate cu experienta multa in domeniu care sa indice la fix banii din contul firmei noastre si sa tina evidenta clara a cheltuielilor si a incasarilor.

Sa fie tanar si cu putere de munca, sa aiba experienta multa (logic ca daca este foarte tanar este lipsit de experienta, dar nu-ti poti contrazice seful), iar salariul sa fie cat se poate de modest, „Ca nu ne permitem prea multe cheltuieli anul acesta!”

Iata-ma demarand vanatoarea de contabili buni. Am incercat printre absolventii de la ASE sperand ca mai lucreaza in vacante, dar mi-au zis de la obraz ca se inscriu la doctorat, fiindca bursa lunara de 1800-2000 de lei le vine fara sa lucreze si in plus isi continua si studiile.

Au fost si persoane care au solicitat salarii in euro. Eram pusa in mare incurcatura, pana cand un bun prieten, mare intreprinzator, mi-a prezentat activitatea firmei Realcont.ro si facilitatile care vin la pachet cu o colaborare de lunga durata cu acesti asi ai contabilitatii.

De 14 ani isi desfasoara activitatea in Romania cu succes, iar beneficiarii sunt 100% multumiti fiindca:

1. Evidentele contabile se tin online, prin urmare nu este nevoie de birou, consumabile, cheltuieli in plus, fata de tarifele percepute de firma.
2. Operativitate. Atat solicitarea consultantei, cat si a colaborarii sau a unei anumite evidente se rezolva rapid, timpii de asteptare fiind anulati.
3. Desi serviciile sunt de calitate premium, preturile sunt la jumatate fata de alti contabili sau alte firme de profil. Pare incredibil, dar este cat se poate de adevarat. Poti plati un contabil care greseste de doua ori mai mult si cheltuiesti si cu intretinerea biroului sau, cu echipamentele pe care trebuie sa i le pui la dispozitie (laptop, consumabile).
4. In cazul exceptional in care profesionistii firmei gresesc, firma care are contract cu Realcont.ro va primi asigurare, fiindca adevaratii contabili au acoperire contractuala.
5. Oferta exceptionala a anului 2018 determinata de aniversarea celor 14 ani de activitate. Cine semneaza un contract de colaborare pe un an cu firma amintita mai sus, primeste trei luni de evidente contabile gratuite.

Mi-am facut excelent temele si i-am prezentat sefului intreaga activitate a celor de la Realcont.ro, plus lista institutiilor mari si a firmelor pentru care lucreaza si contractul s-a semnat pe loc.

De-atunci nu mai avem nevoie de contabili la birou, iar cheltuielile s-au redus considerabil. As dori ca toti functionarii de la resurse umane sa fie informatii despre acesta firma de contabilie din Bucuresti, cea mai buna firma de profil din tara sa nu mai alerge la vanatoare de contabili prin oras fara succes.

Sunt oameni priceputi in meseria lor, de o seriozitate iesita din comun, foarte eficienti si incredibil de ieftini. Cu ei cheltuielile legate de evidente contabile se reduc cu peste 60-70%, daca adunam tarifele mai mici, cu cele 3 luni de evidente contabile gratuite, cu absenta unui birou si a cheltuielilor legate de intretinere ale acestuia, dar si cele cu echipamentele de lucru si consumabilele.

Leave a Reply