Utile

Inovatii speciale in sistemele de balustrade de inox si sticla

Cui nu ii place sa rasfoiasca cataloage sau brosuri, si in special cele mai recente materiale de acest tip? Pentru cei care activeaza in zona de constructii ori de decoratiuni interioare, dar si pentru cei care doresc sa investeasca in locuinta pe care urmeaza sa o construiasca sau renoveze, cataloagele de constructii/amenajari interioare sau exterioare pot sa fie de un real folos. Astfel, lecturand materiale promotionale de acest fel putem afla mai multe informatii de ultima ora legate de cele mai recente tehnologii implementate – vom privi astazi, in randurile urmatoare, cateva astfel de accesorii, sisteme si piese din zona de balustrade de inox si sticla. La Railing Design, distribuitor al produselor Q-railing Gmbh, gasiti atat catalogul din care urmeaza sa spicuim cateva aspecte, cat si magazinul din care acestea se pot comanda.

 

mana-curenta-cu-led-593

 

  • Q-Lights

Un mod incredibil de a crea o atmosfera speciala si a adauga in acelasi timp siguranta sistemului de balustrade de inox. Aceasta gama de spoturi luminoase include toate elementele necesare pentru instalarea unui sistem de balustrade iluminate cu LED-uri. Disponibil in versiuni de 24 si 12 V, fiecare spot de LED-uri e precablat pentru a se potrivi perfect in balustrada, cu o tehnologie unica de adaptare. Potrivite atat pentru exterior cat si pentru interior, Q-lights pot sa fie instalate in tuburi de diametru de 42,4 sau 48,3. Asadar pot fi folosite in orice linie de produse Q-railing ce foloseste balustrade rotunde

 

  • Bendywood

O componenta special elaborata de Q-railing ce iti da posibilitatea de a indoi cu usurinta o balustrada din lemn, cu mana sau cu ajutorul unui aparat; totul fara a folosi apa, caldura sau substante chimice. O indoire completa dureaza nu mai mult de 10 minute iar revenirea la starea anterioara este intotdeauna realizabila. Lemnul rezistent, de calitate superioara, Bendywood, poate sa fie procesat normal cu adezivi, suruburi, etc si poate sa fie taiat, slefuit sau baituit (ori colorat).

 

  • Naturail

Alternativa „naturala” – balustrade de lemn, conectori si capete, solutia cea mai potrivita pentru cei care doresc sa adauge un strop de natura sistemelor lor balustrade de inox.

 

Desigur, lista ar putea sa continue, cu numeroase alte inovatii de acest tip, din materiale ca inox, sticla, lemn, aluminiu sau zinc. Pentru mai multe informatii, imagini, desene tehnice si informatii referitoare la preturi, accesati pagina Railing Design – balustrade inox si sticla prin Q-railing Gmbh.

Leave a Reply