Diverse, Utile

Intra in clubul Ascento!

Iti plac cumparaturile! Adori clipele de rasfat la salon. Ai vrea sa strabati tara in lung si in lat, asta dupa ce te-ai asigurat la medicul stomatolog si la atelierul auto ca nicio problema nu iti va strica minunata vacanta! Veti spune: ce legatura este intre toate aceste activitati?! Una simpla: le-am vrea pe toate, dar cu cheltuieli cat mai mici! Corect?


Tot cautand o solutie pentru a le face pe toate, sau cat mai multe dintre ele la costuri minime, am aflat de cardul Ascento. Am studiat pe indelete prezentarile de pe site, iar cand m-am hotarat sa iau legatura cu echipa Ascento, am avut placerea sa descopar profesionisti gata sa ma ajute cu informatii suplimentare.


Ce este cardul Ascento?

Cardul este unul non-bancar, tin sa subliniez de la bun inceput acest lucru! Daca ai avut un card de credit de la o banca si ai ramas cu un gust amar, nu iti face griji, nu vei avea nici rate si nici suma minima de plata. Cardul se achita o singura data, exista o taxa de achizitie si gata: il folosesti nelimitat vreme de un an.

Cardul este nominal si iti asigura reduceri de pana la 85% la oricare dintre cei 86 de parteneri Ascento(si lista este in crestere).

Cum il folosesc?

Este foarte simplu: achizitionezi un produs/serviciu pe care partenerii il ofera cu discount in baza cardului Ascento, iar in momentul in care trebuie sa platesti, prezinti cardul si un act de identitate(carte de identitate, permis auto) si ti se ofera discount-ul stabilit, de pana la 85%, depinde de partener, afla mai multe rasfoind lista partenerilor ca sa vezi si reducerile. Atentie: cardul este netransmisibil!
De exemplu, mergi la restaurant cu prietenii. Atunci cand soliciti nota de plata, dai cardul pentru ca ospatarul/barmanul sa emita direct bonul fiscal cu discountul aferent. Foarte important: este valabil un singur card la o masa, indiferent de numarul de persoane.Deci chiar daca tu esti norocosul posesor al cardului Ascento, reducerea se aplica pentru ce ati comandat toti. Un motiv in plus pentru care prietenii vor vrea sa iesiti mai des impreuna 🙂

                                                    Cardul nostru Ascento
Unde poate fi folosit cardul?

Cardul Ascento poate fi folosit la oricare dintre cei peste 80 de parteneri, adica la : restaurante, cafenele, baruri, saloane de infrumusetare, cabinete medicale, hoteluri si pensiuni, ateliere si spalatorii auto, sali de cursuri(dans, arte plastice, teatru), teatru, sali de fitness, magazine de servicii IT, servicii de curatenie, studio de productie video, servicii de contabilitate si chiar pentru organizari evenimente. Oferta este diversa, nu-i asa?

Cum comand cardul ?  

Il poti comanda completand formularul online de aici, telefonic, la 0730.005.719 sau pe email, la contact@ascento.ro, specificand numele intreg, data nasterii, adresa completa unde poti fi gasit in intervalul 09:00 – 18:00, de luni pana vineri si numarul tau de telefon.

Care sunt avantajele utilizarii cardului Ascento? 

~ economisesti pana la 85% din valoarea cumparaturilor/serviciilor oferite de catre parteneri
~ ai peste 80 de parteneri unde il poti utiliza, in Bucuresti si in tara
~ nu platesti nimic in plus, decat taxa de achizitie* de 229 ron
   * Suma poate fi rapid recuperata! Iti dau cateva exemple:
   – mergi cu prietenii la o masa la Casa Boiereasca si comanda voastra este de 150 ron, cu discount-ul de 50%  **veti achita doar 75 ron(economie 75 ron)
   **reducerea de 50% se aplica doar la mancare
   – pentru servicii de infrumusetare la Beauty Body, ai discount de 85%, un calcul simplu: la 100 ron ai o economie neta de 85 ron
   – planifici o vacanta de 7 zile la Pensiunea Pui de Urs, unde ai 50% discount. Sa spunem ca vacanta te costa in mod normal 560 ron, tu vei achita doar 280 ron, economie 280 ron.

Si lista exemplelor poate continua! Avand in vedere ca poti utiliza cardul nelimitat timp de un an, inmulteste beneficiile cu n utilizari si vei vedea clar beneficiile! Inca de la prima utilizare poti recupera investitia, apoi esti pe plus!

Fii istet, fii cu un pas inaintea celorlalti! Intra acum in clubul Ascento!

6 Comments

 1. Acsinte Lorena Isabela

  Foarte interesant aceste articol, m-a pus pe canduri 😀
  Iti multumesc Ana, ma gandesc si eu sa il achizitionez…

 2. Ana Naghi

  eu il am deja, abia astept sa il utilizez!

 3. Suna foarte bine…Numai la discount-uri ne e capul si la facilitati financiare :-P.

 4. Ana Naghi

  Camelia, iti spun sincer : sotul meu are nevoie urgenta de niste lucrari ample la stomatolog, care presupun multi bani… iar reducerile de peste 80% la mai multe etape ale lucrarii si deja cardul si-a scos banii…

 5. ghelbere elena

  Nu se poate! Nu am auzit pana acum de acest card.

Leave a Reply