Utile

Kit de automatizare si elemente de feronerie

automatizare porti

automatizare porti

Viitorul portilor este automatizarea, indiferent ca vorbim de porti batante sau culisante. Prin procesul de automatizare, obtinem luxul de a putea deschide portile de la distanta, deoarece ele pot fi astfel actionate de la un buton al telecomenzii. S-au dus vremurile cand trebuia sa depunem efort pentru a putea deschide sau inchide poarta de la intrarea in curte, fie ca vorbim de un spatiu rezidential, de unul industrial sau de unul comercial. Pentru automatizarea portilor este nevoie de un kit de automatizare si de elemente de feronerie pentru poarta culisanta sau batanta, in functie de tipul de poarta pentru care dorim sa facem automatizarea.

Observam ca tehnologia face parte din ce in ce mai mult din viata noastra de zi cu zi, iar asta trebuie sa ne bucure, pentru ca ea ne face viata mai usoara. La fel stau lucrurile si in cazul folosirii unui kit de automatizare si feronerie pentru porti, caci aceste elemente ne permit sa adaugam putin lux in viata noastra, fara sa cheltuim prea multi bani.

Daca nu stii ce tip de porti ai, este destul sa intelegi ca portile din doua foi sunt cele batante, iar cele dintr-o singura bucata sunt porti culisante. Multi oameni care au o proprietate nu iau in considerare instalarea unui kit de automatizari, deoarece se gandesc fie ca e scump, fie ca ar avea batai de cap la instalare. Ideea este ca merita sa investesti in asa ceva, pentru ca iti permite luxul de a deschide poarta culisanta de la distanta, fara sa mai fie necesar sa depui nici un efort, iar instalarea oricum nu o vei face personal, ci se vor ocupa de ea cei care se pricep.

Automatizarea unei porti culisante nu este asa complicata cum ar parea la prima vedere. Este foarte important ca toate elementele de feronerie pentru poarta culisanta si kit-ul de automatizare sa se instaleze in mod corect, pentru a preveni problemele pe termen lung. Un sistem de automatizare este durabil, insa trebuie instalat corespunzator. Automatizarea portilor este unul dintre cei mai importanti pasi pe care ii poti face pentru a obtine mai multa siguranta si confort pentru proprietatea ta.

6 Comments

 1. stoica claudia

  Interesant articol,multumim pentru sfaturi

 2. mustafa eryn

  O investitie necesara pentru ca traim intr-o lume care se inraieste pe zi ce trece .

 3. Gheorghe Madalina Georgiana

  O investiție necesară oricărei familii care stă la curte. Interesant articol

 4. Rox

  Evoluam si asta nu poate decat sa ma bucure – este foarte important sa ne usuram viata…

 5. Mioara Hus

  Asa porti visam si noi sa ne instalam la casa pe care nu mai reusim s-o terminam. Sigur, vom apela la specialisti! 🙂 Si chiar cred ca merita facuta o astfel de investitie! Multumim pentru articol! 🙂

 6. ghelbere elena

  Daca as sta la casa cu siguranta as urma sfatul tau din acest articol.

Leave a Reply