Utile

La Apbservice.ro reparatiile masinii tale se fac pe loc

Doamne, nu am gasit un atelier in care sa-mi pot repara bijuteria de BMW pe loc, fiindca fara masina mea m-as simti ca fara mana dreapta! In ultima vreme, autoturismul meu consuma nepermis de mult si merge in salturi: uneori ca uns, alterori ma duce numai in zmucituri. In orele de varf, cand traficul este infernal, iar motorul se opreste instant, tare ma tem sa nu vina unul din spate sa ma impinga violent in coloana de masini din fata. Asa am inceput sa iau atelierele la rand, sa mi se spuna despre ce este vorba.

Cei de la primul atelier, m-au speriat de moarte! Mi-au spus ca trebuie neaparat sa schimb motorul fiindca nu mai are viata lunga, iar pentru asta trebuie sa las masina acolo cel putin o saptamana. I-am rugat sa-mi comunice un pret estimativ, iar suma a fost astronomica.

Pe unde ma duceam, mi se invocau defectiuni grele, preturi piperate si o perioada mare de timp in care sa ma lipsesc de masina.

Am fost inspirata cand am tastat service BMW Bucuresti.

Toate informatiile de pe site mi-au fost de folos, in special articolul referitor la sablare chiulasa. Din acel material mi-am dat seama ca nu trebuia sa cumpar sau sa achit un motor, fiindca simptomele motorului meu erau cauzate de depunerile pe supapele motorului. De aceea masina mea consuma cat un tanc, iar motorul mergea in salturi. Uneori mergea rotund, alteori ma ducea numai in zmucituri.

Tot acolo am aflat ca nu esta cazul sa mi se demonteze chiulasa sau sa las masina nu stiu cate zile la atelier, fiindca problema mea se rezolva pe loc, cu aparatul de sablat, utilizandu-se in mod profesionist particule speciale de sablat.

Trebuie sa va spun tot ceea ce am aflat despre ei, sa ajut si pe altii, cam am fost eu ajutat de catre Apbservice:

-aici se pot comanda si cumpara piese auto, iar acestea sunt livrate la domiciliu. Exista formulare speciale prin care se pot solicita piese, dar se pot trece in revista si produsele din magazin, iar in cel mai scurt timp, comenzile sunt onorate.

-tehnicienii cu inalta pregatire si 15 ani experienta in domeniu, asteapta sa repare cu responsabilitate Bmw-ul tau chiar acum. Ca sa nu astepti, poti face o programare din timp.

-aici se face diagnoza computerizata, in cazul in care nu se stie sigur defectiunea masinii. In cateva secunde vei afla piesa de care este nevoie si ti se va preciza un pret rezonabil, raportat la piesa schimbata si la manopera.

-aici se executa rapid si cu grad maxim de securitate orice tip de lucrare, de la diagnosticare, la inlocuire alternatoare, revizie completa, reparatie cutie de viteza sau inlocuire injectoare. Nu exista componenta a masinii tale care sa nu fie reparata aici.

-pentru transparenta totala, preturile sunt afisate la vedere pe site si nu exista costuri ascunse.

Am considerat ca a spune si altora cum isi pot repara rapid, ieftin si foarte bine masina este forma mea de recunostinta fata de Apbservice, care in cateva ore mi-a reparat pe loc masina.

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Rar gasesti un service care sa repare pe loc o defectiune la masina. De obicei iti opreste masina sau te cheama altadata.

Leave a Reply