Diverse, Utile

Magazinul cu cele mai bune rafturi

Este foarte greu de gasit un spatiu in care omul sa-si desfasoare activitatea fara rafturi. Intram in camara sau beciul unei gospodine? Spatiul este judicios impartit datorita rafturilor, in plus si bunatatile sunt mult mai bine ordonate cu ajutorul acestor spatii de depozitare. Pe un raft sunt asezate rosiile in bulion, pe altul dulceturile, pe altul muraturile. In cancelariile profesorilor rafturile sunt omniprezente. Pe acestea sunt puse cataloagele, cartile, caietele elevilor si materialele didactice. Aceste produse se gasesc si in magazine si farmacii.

Din fericire pentru noi, beneficiarii, exista magazine cu rafturi metalice foarte bune, astfel incat produsele noastre sunt securizate, in plus nu mai sunt necesare cheltuieli multiple cu inlocuirea rafturilor care in trecut erau din lemn, se cariau, se innegreau sau putrezeau, asa ca uneori gaseam borcanele sparte si alimentele din ele irosite.

Store Expert.ro este distribuitorul celor mai bune rafturi din tara, iar relativ recent si-a extins afacerea si in spatiul european, asa se explica faptul ca pe site comunicarea se face in limba romana si in limba engleza. De 8 ani s-a specializat in acest tip de produse adaptandu-le in permanenta nevoilor de pe piata de profil.

Fiind un vanzator onest Store Expert.ro acorda o atentie deosebita raportului onest calitate-pret. De asemenea reprezentantii firmei ofera un set complex de servicii in care sunt incluse: proiectarea profesionista, vanzarea, montarea, intretinerea si reparatiile rafturilor metalice.

Pe site exista un ghid complet pe care cumparatorul il poate analiza sa stie exact care sunt rafturile eficiente pentru afacerea sa, iar in cazul in care nu se poate orienta, are posibilitatea de a fi consiliat gratuit de catre specialisti. Vestea buna este ca, daca intreprinzatorii nu au suficienti bani, magazinul le pune la dispozitie si rafturi second-hand, care sunt mult mai ieftine si la fel de durabile.

Rafturile metalice, spre deosebire de spatiile de depozitare din lemn sau plastic, au urmatoarele avantaje:

-sunt mult mai aspectuoase, la nevoie se pot si vopsi pentru mai multa rezistenta in timp si sporirea elegantei. Alegerea culorii va tine cont de ambient si de tipul afacerii. De exemplu in farmacii si in spitale se vor folosi rafturi metalice albe.
-sunt reciclabile. In momentul in care nu se mai pot utiliza sub nicio forma, pot fi duse la fier vechi si o parte din bani este recuperata.
-sunt relocabile. Daca magazinul sau depozitul se muta si ele se pot refolosi, in timp ce alte tipuri de rafturi se deterioreaza la demontari si montari succesive.
– rafturile second-hand se pot folosi mult timp.
-aceste spatii de depozitare se pot curata temeinic cu detergent si cele mai bune substante de curatat, astfel ca se mentine igiena acestora, iar produsele pastrate pe ele sunt securizate.

In lunile de iarna gospodinele adevarate isi pun la punct camarile si pivnitele, de aceea rafturile metalice sunt utilizabile si in gospodariile individuale. De asemenea si in intreprinderi sau la firme ar trebui sa se puna la punct rafturile acum iarna, inainte de demararea in viteza a productiei.

Aveti nevoie de diferite tipuri de rafturi metalice de forme diverse si marimi variate? Intrati in magazinul Store Expert.ro si comandati-le!

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Sora mea care sta la casa are o camara in care daca intri ai impresia ca esti intr-un magazin. Totul este pus pe rafturi cu etichete si chiar daca esti acolo pentru prima data gasesti ce cauti foarte usor.

Leave a Reply