Copii, Sanatate

Miere cu propolis = sanatate la patrat

Mierea este nelipsita in casa mea. Cand natura iti ofera atatea bunatati, e bine sa profiti de ele. Una dintre comorile nepretuite oferite de natura, prin intermediul albinutelor si al oamenilor pasionati de zumzareala, cum imi place mie sa spun, este mierea. Un dulce sanatos, cu o varietate mare de arome.

Mierea cu propolis e cu siguranta un produs pe care e bine sa il avem in casa tot anul, cu atat mai mult acum, in plin sezon al virozelor. Pentru ca fiecare ingredient este binecunoscut remediu impotriva infectiilor, iar combinatia inseamna sanatate la patrat.

 

miere-cu-propolis-sabadus

 

Un produs 100% natural, 100% romanesc ā€“ mierea cu propolis Sabadus- contine doar cele doua ingrediente minune: 95% miere si 5% tinctura de propolis, recomandat in special copiilor, pentru o sanatate de fier.

Mierea cu propolis are o aroma inconfundabila, puternica, gratie tincturii de propolis. O astfel de bunatate iti imbata papilele gustative si le va face foarte fericite. Aroma o vei simti multa vreme dupa ce ai gustat mierea. Daca vei simti ca iti ploua in gura, vei sti de ce: papilele gustative au fost incantate, iar prima lingurita gustata o cere si pe a doua. Va fi greu sa te abtii sa nu devorezi intregul borcanel. Care are 250 g, apropo.

 

DSC09119

Am observat ca mierea cu propolis cristalizeaza diferit, cel mai probabil datorita acelui 5% continut de tinctura de propolis. Asta inseamna ca in scurtul timp de la desfacerea borcanului si pana la golire(vorbesc din proprie experienta) te vei bucura de o miere cremoasa si parfumata.

Ma temeam ca Ema nu se va impaca usor cu aroma puternica, dar m-am inselat, copilul meu are gusturi bune šŸ˜€ Din ce a incercat pana acum, pot spune ca adora Albineti si mierea cu propolis, mai incercam si apoi vedem topul preferintelor.

 

DSC09120

Cred ca fiecare dintre noi stie macar cateva lucruri despre beneficiile celor doua ingrediente. Asadar,Ā  pe langa bucuria papilelor gustative, faceti un mare serviciu si organismului consumand mierea cu propolis!

Daca nu v-am convins deja sa incercati mierea cu propolis Sabadus, inseamna ca nu ati citit cu atentie, luati-o de la inceput! šŸ™‚

11 Comments

 1. Bianca Roxana Anitei

  Mmmm, ce bine arata!!!

 2. Mihaela Bolea

  Ne-ai convins, Ana, fără nicio Ć®ndoială! šŸ™‚

 3. Sunt multe beneficiile mierii cu propolis, de aceea o consumam si noi in aceasta perioada, mai ales!

 4. Rauta Monica

  Mmmm bun bun šŸ˜€

 5. dana

  De unde o cumparam?

 6. stoica claudia

  Foarte buna mierea ,pentru sanatate si frumusete

Leave a Reply