Utile

Mobila, un membru al familiei sau doar un obiect neinsufletit?

Mobila este un ansamblu de obiecte folosite pentru diverse activitati umane. Este folosita pentru a ne decora casa, pentru a ne depozita lucrurile de care avem nevoie si pentru a ne ajuta in diverse activitati zilnice. Initial mobila avea un simplu aspect practic, insa in timp a ajuns sa aiba si un scop estetic, nu mai e acolo doar pentru a ne depozita lucrurile, ci si pentru a ne decora casa. Mobila s-a transformat de la un simplu obiect practic la un accesoriu, o declaratie de stil, un mod de a ne face cunoscute preferintele si un mod de a crea un spatiu propice noua. Din aceasta cauza exista astazi mobila in atatea forme si culori, de diferite tipuri pentru a satisface intreaga game de preferinte existente sau cel putin a incerca. Indiferent ce idei ai in decorarea casei tale, mobila de calitate gasesti la urmatoarea adresa.
dormitor

living

Gandeste-te cum ar arata casa ta fara mobila. Inchipuie-ti cel putin o camera fara mobila. Ce vezi? Eu vad o camera goala, trista, fara nimic, fara nici unul din lucrurile tale favorite. Aceasta este partea practica. Ce stare ai, ce atmosfera este intr-o camera frumos aranjata, decorata pe gustul tau, cu pozele celor dragi, cu tot ce e al tau si ce stare ai intr-un spatiu fara nici un obiect? Aceasta este partea vizuala. Mobila ce o avem, ce o vedem in fiecare zi, face parte din atmosfera aceea de acasa. Sentimentul de confort si siguranta pe care il ai cand intri in casa ta e dat de o combinatie de lucruri, mobila facand parte din ele, te face sa stii ca spatiul acela este al tau.

Multi dintre noi ajungem sa avem un oarecare atasament fata de mobila din casa noastra. Devine o parte din noi, o parte din toate amintirile pe care le avem de acolo, nu mai e doar un dulap, e dulapul unde am pus costumul de mire, nu mai e doar o canapea, e canapeaua unde i-am zis prima ora te iubesc prietenei. Mobila devine un martor al vietii noastre si cand vine momentul sa o schimbam simtim asta. Insa trebuie si schimbata, pentru ca ni se schimba gusturile, pentru ca schimbam casa sau pentru ca se deterioreaza. Cand vine acest moment nu uita de Tamos, ii gasesti chiar aici!

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Phone: 021 255 6677

4 Comments

  1. Paola Paola

    Mie imi place mobilierul modular. Iti alegi modelul, culoarea si apoi ti-l poti crea dupa bunul plac adaugand ce elemente si ce dimensiune ale modulelor vrei (in functie de ce ofera producatorul). Asadar aprecize de fiecare data cand producatori ca Lemet (Lem’s) ofera pe site-ul lor program de configurare al mobilierului. Iti vine mult mai usor sa vizualizezi modificand diferite culori si elemente.

  2. Serafimciuc Claudia-Lavinia

    Cineva mi-a spus ca nu e tocmai bine sa te atasezi foarte mult de lucrurile tale. In mare parte sunt de acord, insa in cazul meu exista si exceptii. M-am atasat foarte mult de patul meu din dormitor si ii simt lipsa ori de cate ori plec undeva. Simt ca in el ma odihnesc cel mai bine. Asa cum simt seara, atunci cand eu si el punem capul pe perna si ne spunem planurile pentru a doua zi sau ne povestim intamplarile petrecute deja, ca patul acela este confidentul nostru si cel care ne asculta in taina, fara macar sa ne contrazica vreodata.

  3. superb totul facut cu bun gust,minunat

Leave a Reply