Utile

Mutarile- mai usoare ca oricand

Cand ne mutam intr-o locuinta noua simtim, in general, un sentiment de fericire. Senzatia de nou, de a o lua de la capat este benefica in special pentru psihicul nostru…asta da ca nu ar exista stresul legat de mutarea efectiva a mobilei si a celorlalte obiecte pe care le avem. Probabil cu totii am simtit acest lucru, chiar daca este vorba decat de o simpla calatorie. Sa ne facem bagajele, si apoi sa le despachetam reprezinta, pentru majoritatea dintre noi, un adevarat stres. Cand vorbim despre mobila, stresul este de 10 ori mai mare.

Insa, acum putem spune stop acestei neplaceri pentru ca pe piata au aparut in ultimii ani firme, precum mutari.ro, care pun la dispozitia clientilor servicii de mutari Bucuresti, provincie si peste hotare, la standarde europene. Este important de subliniat acest fapt, deoarece multa lume este putin sceptica cand vine vorba de a contracta o firma. Asta pentru ca exista multi care au avut diverse probleme. Ba firma subcontracta terte persoane care se dovedeau a fi neprofesioniste, ba mobila si obiectele nu ajungeau la destinatie in cele mai bune conditii si tot asa. Insa, cu mutari.ro, serviciile de relocari Bucuresti sunt sigure, de calitate si punctuale. Este un fapt dovedit si care poate fi demonstrat prin marturiile clientilor multumiti.

Care sunt preturile transportului de mobila?

Nu este usor sa propuneti estimari generice, deoarece factorii care variaza in functie de situatie afecteaza pretul. In special, trebuie sa luam in considerare volumul care trebuie transportat, orasul si distanta de parcurs. Insa, cu mutari.ro tarifele cerute vor fi mai mult decat accesibile. Nu trebuie decat sa completati un formular pe site pentru a vi se face o evaluare gratuita. De asemenea, puteti indica care sunt nevoile dvs. specifice si veti primi, in cel mai scurt timp, un raspuns care va va multumi cu siguranta.

Care sunt fazele mutarii si transportului mobilierului?

Totul incepe cu o inspectie initiala, care serveste profesionistilor pentru a cunoaste conditiile in care se va desfasura lucrarea si volumul mobilierului care trebuie transportat. Cu aceasta ocazie, echipa ia act de orice potentiala problema sau dificultate ce ar putea sa intarzie intreg procesul sau anumite caracteristici, cum ar fi lipsa unui lift, pentru a fi pregatiti in ziua mutarii.
Daca aveti mobilier cu o valoare deosebita sau daca mutarea face referire la un birou intreg, cu necesitatea de a transporta aparatura sau computere, fisiere sau fotocopiatoare, raportati acest lucru in avans, astfel incate chipa sa fie pregatita.

In zilele anterioare mutarii, daca este necesar, compania va proceda la ambalarea profesionala a intregului mobilier, astfel incat eventualele denivelari sau vibratii sa nu produca daune. Aceasta atentie este acordata obiectelor clientului si pentru o posibila pastrare in depozit.
Mobilierul este in general dezasamblat si diferitele piese (usi, rafturi, sertare etc.) sunt ambalate separat. Daca doriti sa continuati cu bricolajul, sa repozitionati totul corect, nu uitati sa pastrati instructiunile sau sa faceti cateva fotografii inainte de a demonta. Atentie la locul in care ati pus suruburile, una dintre cele mai bune solutii este sa le fixati cu o banda adeziva pe o parte a mobilierului sau sa le pastrati intr-un recipient special.

De asemenea, sunt disponibile pe mutari.ro servicii specializate pentru reasamblarea si amenajarea mobilierului, precum si mici lucrari de tamplarie pentru a adapta, ce se poate, dimensiunilor noii case. Mobilierul poate fi aruncat numai de catre companii autorizate, si mutari.ro poate face acest lucru sau, daca mobilierul vechi poate fi refolosit, acesta va fi donat familiilor nevoiase. Este necesar sa efectuati un serviciu care sa respecte regulile pentru a nu avea probleme mai tarziu.

Cateva sfaturi ale expertilor

Nu toate piesele de mobilier sunt la fel. Unele, cum ar fi bucatariile sau dulapurile, sunt mai complexe de transportat. Transportul fara a demonta mai intai mobilierul este mai rapid, dar daca sariti acest pas, riscati sa aveti prea mult volum si sa deteriorati piesele in timpul calatoriei. Este mai bine sa dezasamblati elementele corect, deoarece acestea trebuie inclusiv sa treaca fara dificultati prin coridoare, scari si usi. Prin urmare, este necesar sa se blocheze sertarele si usile cu banda adeziva sau hartie. In cele din urma, un ultim sfat din partea expertilor: transportati canapelele, fotoliile si saltelele intotdeauna in pozitie verticala.

Insa, cu mutari.ro nu trebuie sa va faceti griji in aceasta privinta. Expertii vor sti exact ce se poate face, ce se poate demonta sau nu, si cum trebuie asezata fiecare piesa in parte in vehicolul pentru transport pentru a avea locul necesar si pentru a nu suferi eventuale daune.

Leave a Reply