Diverse, Utile

O femeie de succes!

Se spune ca nu trebuie sa te imbraci ca sa definesti ceea ce esti, ci ceea ce vrei sa devii. Sa te imbraci pentru femeia care vrei sa fii, sa porti rochii elegante ca sa definesti femeia care vrei sa devii in urmatoarele luni, ani. Intr-adevar ai nevoie de o viziune, dar si de un magazin de unde sa iti cumperi cele mai bune tinute. Asa ca dragi femei purtati tinutele office cu eleganta si rafinament.

rochie-ana-486

Cele mai rafinate femei sunt cele care stiu sa isi aleaga si sa poarte rochii de ocazie. Unde gasesti rochii elegante, dar si rochii de ocazie de o calitate care sa le faca invidioase pana si pe colegele de la birou? Pe site-ul celor de la Fabro.

Fabro a reusit sa inoveze piata vestimentara din Romania cu o noua tehnica de masurare, o tehnica de masurare dimensiunilor in format 3D. Magazinul online, Fabro.ro, aduce o tehnica inovativa de masurare a dimensiunilor pentru comenzile vestimentare.

Cum functioneaza aceasta tehnica? Ei bine, tehnologia avansata de scanare 3D permite realizarea unui manechin personalizat care face posibila inlocuirea prezentei clientei in atelierul de productie si realizarea unor tinute office sau a unor rochii elegante create dupa dimensiunile comunicate de aceasta. Pentru ca Fabro isi doreste sa personalizeze relatia cu clientele sale le ofera sansa de a-si crea singure modelel si inclusiv oportunitatea de a-si alege singure materialele din care sa fie confectionare rochiile.

Fabro isi doreste sa sprijine femeia moderna si prin lansarea magazinului online ii ofera acces simplu si rapid la produse de calitate, produse realizate in pas cu tendintele modei si personalizate in functie de gustul, preferintele si dimensiunile clientelor.

Alege sa porti tinute cu gust, tinute care sa defineasca atat femeia care esti, cat si cea care vrei sa devii. Personalizeaza-ti rochiile, poarta ceea ce iti place si ceea ce iti vine bine. Alege culorile si liniile vestimentare care sunt la moda in 2015, poarta ce vrei tu, dar poarta cu stil.

1 Comment

  1. Evelina

    Mi-am facut o rochie de ocazie pentru o nunta dupa un model dintr-o revista, si sunt foarte multumita. A iesit exact cum am vrut!.

Leave a Reply