Utile

O locuință mai valoroasă, cu o investiție minimă!

Cu siguranță că te întrebi care sunt acele modalități prin care îți poți spori valoarea unei proprietăți, iar printre soluțiile la care te gândești, se numără construirea unei piscine, alegerea unei modalități de încălzire cu un consum minimal de combustibil sau izolarea casei pentru a crește nivelul de menținere a căldurii și pentru a scădea pierderile termice. Există o serie de moduri prin care poți beneficia de o sporire a valorii locuinței tale, printre acestea numărându-se și amenajările interioare sau dotarea acesteia cu electrocasnice care se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++.

Însă, atunci când îți dorești să ai nu doar o casă valoroasă din punct de vedere financiar, ci și una care să fie prietenoasă cu natura, atunci trebuie să te gândești la un termoșemineu (pe https://www.qmag.ro/termoseminee ai la dispoziție o gamă extinsă de modele, cu un randament termic superior, un nivel de consum foarte scăzut și cu prețuri care sunt orientate către client). Practic, în momentul în care incorporezi o soluție inteligență de economisire și care îți asigură generarea de căldură și apă caldă cu un minim de consum (cu până la 40% în comparație cu alte surse de obținere a căldurii pentru locuința ta) vei realiza primul pas către o casă mai bine poziționată pe piața imobiliară.

Printre beneficiile unui astfel de sistem de generare apă caldă pentru menaj și căldură, se numără puterea termică adaptabilă unor suprafețe mari, posibilitatea de alegere a dimensiunii focarului (care îți poate asigura un nivel mai ridicat de eficiență în exploatare și în procesul de ardere a combustibilului și în generarea unui volum mai ridicat de căldură, cu un randament termic mai sporit), precum și oportunitatea de a selecta poziționarea termoșemineului.

Reprezentând una dintre cele mai aspectuoase tipuri de generatoare de căldură care există pe piață, vei putea primi nu doar o sursă eficientă de încălzire, ci și o modalitate prin care aspectul estetic al locuinței tale se va îmbunătăți în mod considerabil.

De altfel, modul în care se efectuează amenajările interioare are darul de a contribui la creșterea valorii locuinței tale, așa că, pentru un plus de creativitate și atracție, un termoșemineu este cu mult mai avantajos în comparație cu o banală centrală termică. Din punct de vedere al aspectului vizual, un potențial cumpărător va fi mult mai atras de perspectiva oferită de a se bucura de flăcările care se pot observa prin geamul termo-rezistent al șemineului decât de inexpresivitatea unei centrale obișnuite, de serie.

Așadar, dacă îți dorești un termoșemineu de calitate și un plus garantat pentru locuința ta, descoperă oferta Qmag.ro, locul care poate fi considerat casa termoșemineelor. Oferă-ți bucuria unor momente unice, dar și un element care va face diferența în favoarea ta și a locuinței tale și dotează-ți casa cu un termoșemineu de top!

Leave a Reply