Utile

O masina precum BMW impune un service auto pe masura: Bimmer Service

service bimmer

Pentru un barbat o masina e ca o nevasta. Inevitabil imi vine in minte zicala Femeia si masina nu se imprumuta… Am aflat ce iubesc barbatii, acum in ce procente nu stiu. Mergand pe principiul asta unii isi iubesc masina mai mult ca pe orice si  o trateaza cu maxim respect. Altii, dimpotriva, o trateaza ca pe un bun de care te folosesti cat te folosesti si apoi o lasi sa rugineasca-n poarta…

Eu nu despre cei din urma vreau sa vorbesc. Lasa-i in plata Domnului, cu tot cu piticii lor! Eu despre domni vorbesc azi. Despre barbatii care isi respecta masina. Dar si despre femei, de ce nu? Despre posesorii de BMW, ca sa fiu mai exacta.

Cine a condus macar o data un BMW stie ca e de greu sa te mai multumeasca vreodata alta masina. E dragoste la primul condus si-  as mai adauga eu- e dragoste pe viata. Insa, ca si in viata, mai apar si probleme. Cand cineva drag tie sufera mergi la cel mai bun doctor si speri la un tratament cat mai bun care sa rezolve problema. Cand BMW-ul tau are nevoie de ajutor cauti cel mai bun service auto. Si ramai la el. Daca tu conduci un BMW sau cineva drag detine unul, retine acest nume: Bimmer Service. Noteaza-l in agenda telefonului, sa il ai oricand la indemana, impreuna cu oricare dintre numarele 0720 535 010 sau 0316 301 502 . Nu se stie niciodata cand vei avea nevoie de el.

Necunoscatorii vor spune cel mai probabil ce mare scofala? De ce ar trebui sa alegi Bimmer si nu orice alt service auto? Pai hai sa iti ofer cateva motive pentru care Bimmer Service este exact ce ai nevoie:

  • este un service exclusiv specializat in diagnosticarea si tratarea problemelor BMW. Ca un medic specialist, care stie foarte bine ce are de facut, pentru ca a aprofundat si cunoaste toate chichitele. De altfel, ei insisi se declara 110% specializati in BMW…
  • servicii complete, totul pentru BMW-ul tau: diagnoza, intretinere, reparatii, precum si up-date de soft, retrofituri. In plus, tot la Bimmer gasesti piese de schimb originale.
  • este singurul service independent din Romania care are acces la bazele de date BMW Group. Asta inseamna ca orice lucrare efectuata la masina va fi inregistrata in istoricul masinii.
  • personalul este extrem de pasionat de ceea ce face. Daca va spun ca pana si birourile lor sunt de forma unor… BMW-uri, ma credeti cand spun ca oamenii astia mananca, viseaza si respira BMW?
  • experienta in domeniu. De mai bine de 6 ani Bimmer Service ofera servicii superioare tuturor posesorilor de autoturisme BMW. Avand in vedere ca se adreseaza unor clienti pretentiosi, eu zic ca 6 ani nu e de colo, e dovada ca au un loc bine stabilit in bransa.
  • se pare ca 5 este cifra norocoasa sub care isi desfasoara activitatea service-ul: 5 rampe echipate modern, 5 mecanici specializati in BMW, peste 5 mii de masini diagnosticate si tratate cum se cuvine.

Asadar, daca iti pretuiesti masina si iti doresti ce e mai bun pentru ea apeleaza la Bimmer Service. Ii gasesti la urmatoarea adresa: Str. Brebenei Nr. 20 Sector 5 Bucuresti.

bimmer-service-logo