Concursuri

O noua provocare

Nu pot sa cred ca a trecut deja un an de la aceasta postare! 2013 a fost un an plin si a trecut incredibil de repede. Cand am vazut postarea Alinei in care anunta a doua editie a concursului Amintiri si Dorinte as fi putut sa jur ca abia se incheiase editia intai. 🙂 De aceea cand am cautat postarea anterioara si am vazut 19 ianuarie 2013 am ramas extrem de surprinsa.

 

banner concurs Amintiri si Dorinte editia a II-a

 

Va reamintesc despre ce este vorba: sa cream o lucrare in care sa se regaseasca o amintire frumoasa din anul trecut si totodata o dorinta arzatoare pentru anul curent. Din provocarea Alinei a iesit o idee frumoasa pe care am pus-o in practica cu elevii mei la scoala. O sa va arat intr-o postare DIY pas cu pas .

Referitor la lucrarea cu care m-am inscris la prima editie a concursului, un remember despre ce imi propusesem pentru 2013:

  • sa daruim iubire celor dragi
  • sa petrecem timp impreuna
  • sa calatorim
  • sa ne placa la gradinita
  • sa invatam lucruri noi

Pe scurt, am daruit tone de iubire celor dragi, am petrecut timp de calitate atat in 3, cat si in 2 ( 🙂 ), Ema e innebunita dupa gradinita, e deja ajutor de educatoare, iar lucruri noi am invatat cu totii. Singurul punct la care nu prea am ce povesti a fost cel legat de calatorii… Nu prea am reusit sa ajungem unde ne doream. Oarecum, creatia de anul acesta se leaga de neindeplinirea celei din anul trecut, aducand cu ea si o dorinta. Ceva ce imi doresc inca din copilarie, dar sper ca anul acesta sa imi fac curajul de a reusi.

Daca ideea vi se pare interesanta, atunci va invit sa participati la concurs! 🙂

3 Comments

  1. Da Ana, a trecut un an, ce repede … Am păstrat „tradiția” și o voi duce în fiecare an; e frumos să ne amintim ce ne-am propus, prin ce am trecut și ne îmbie să ne propunem și mai mult. Eu dintotdeauna am crezut (cred și voi crede) că orice gând dorit cu tărie devine realitate. Mulțumesc foarte mult pentru această postare și vă aștept cu dorințele 🙂

  2. Hehe, trece timpul trece, si nu se mai intoarce 🙂

Leave a Reply